To Φαινόμενο Britney Spears: Γιατί όποιον παρατάει εκείνος το ρίχνει στο φαί;

Γωγώ Φούντα
To Φαινόμενο Britney Spears: Γιατί όποιον παρατάει εκείνος το ρίχνει στο φαί;

Μα τόσο γυναίκα αράχνη πια;

Μπορεί η Britney Spears τα τελευταία χρόνια να παλεύει σχεδόν καθημερινά με τα κιλά της, με μεγάλη μερίδα του Τύπου να την κατακρίνει και τους παπαράτσι να καραδοκούν για να απαθανατίσουν οποιαδήποτε στιγμή αδυναμίας της, βλέπε κατανάλωση burgers και παγωτών, αλλά ακόμα ένα μεγαλύτερο μυστήριο καλύπτει τη σιλουέτα των πρώην αγαπημένων της.

Ο Jason Trawick για παράδειγμα, με τον οποίο η star αρχισε να βγαίνει το 2009, είχε μπει σε ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, με αποτέλεσμα να στέκεται επάξια δίπλα στη διάσημη τραγουδίστρια, μοστράροντας τους κοιλιακούς του!

Ωστόσο, από το χωρισμό τους και μετά, το κορμί του Jason πήρε την κάτω βόλτα, ενώ κάποιες φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, και τον δείχνουν να κουβαλά πίτσες και το γνωστό, και υπέροχο κουβά, με τηγανητό κοτόπουλο, έδωσαν το έναυσμα για διάφορα κοροιδευτικά σχόλια του Τύπου. Το αποκορύφωμα μάλιστα ήταν όταν το TMZ ανέβασε ένα selfie του, με την ομολογουμένως τεράστια κοιλιά του σε κοινή θέα, και ένα χλευαστικό κείμενο από δίπλα, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο αποτέλεσε και την αφορμή να επιστρέψει στον υγιεινό τρόπο ζωής.

Και δεν είναι φυσικά μόνο ο Jason, μιας και ακόμα ένας πρώην της Britney, και πατέρας των δύο της γιων, Kevin Federline, μπορεί όταν ήταν ζεύγος με τη star και χόρευε στις συναυλίες της, να είχε κορμί θανατηφόρο, έκτοτε όμως, εκτός του ότι τα χρόνια πέρασαν, προστέθηκαν και κιλά στην άλλοτε... εντυπωσιακή του φιγούρα!

Τελικά, μήπως η Britney απλά τους έτρωγε το φαί και δεν έμενε τίποτα για εκείνους;

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο supermodel ανέβασε αυτή την υπέροχη φωτογραφία αγκαλιά με τον καλό της;

8 stars στο... ύψος τους! Οι εμφανίσεις τους χωρίς σουτιέν

Το ένοχο μυστικό της Kim: Πώς γίνεται να της ταιριάζουν όλα τα τζιν παντελόνια γάντι;