«Ο θάνατος του Philip Seymour είναι ανόητος»!Ποιος το είπε ξεσηκώνοντας αντιδράσεις;

Γωγώ Φούντα
«Ο θάνατος του Philip Seymour είναι ανόητος»!Ποιος το είπε ξεσηκώνοντας αντιδράσεις;

Ο τέλειος τρόπος για να στρέψει πάνω του την προσοχή;

Από την Κυριακή το βράδυ είναι ήδη γνωστός ο τραγικός θάνατος του υπερταλανταντούχου και χαρισματικού Philip Seymour Hoffman, με σύσσωμη την κοινωνία του Hollywood να εκφράζει το σοκ και τη θλίψη της για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού.

Υπάρχει όμως και κάποιος, ο οποίος λογικά θέλησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και τη δημοσιότητα που έχει λάβει το θέμα, καθότι βαρέθηκε να είναι σε όλους αδιάφορος, και εξαπέλυσε μία άνευ λόγου επίθεση στο νεκρό ηθοποιό, μέσω Twitter.

O Jared Padelcki λοιπόν, ναι ο όμορφος των Gilmore Girls και του Supernatural, έγραψε στο Twitter: «Λυπηρό σίγουρα δεν είναι η λέξη που θα χρησιμοποιούσα για να περιγράψω έναν άντρα 46 ετών που απλά πετάει τη ζωή του. Θα προτιμούσα να το πω αψυχολόγητο και ανόητο»!

article-2550922-1B283D6300000578-295 634x568

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν άργησαν να έρθουν οι εξοργισμένες απαντήσεις από απλό κόσμο, οι οποίοι τον στόλισαν κανονικότατα, αναγκάζοντάς τον να... απολογηθεί δημόσια: «Δεν είπα χαζό τον PSH, απλά είπα ότι εκλαμβάνω διαφορετικά την έννοια της τραγωδίας. Τραγωδία είναι μία γενοκτονία ή όλα αυτά που διαβάζουμε στις εφημερίδες. Όπως και νά ΄χει ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι σίγουρα λυπηρός», ολοκλήρωσε κάνοντας τα πράγματα λίγο χειρότερα!

'Οχι ότι τον συμπαθούσαμε ή τον θαυμάζαμε και ποτέ, αλλά όταν έχεις να κάνεις με θάνατο, καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός, όποια κι αν είναι η άποψή σου!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τον Philip Seymour Hoffman μεθυσμένο τρεις μέρες πριν πεθάνει από υπερβολική δόση

Philip Seymour Hoffman: Η «προφητική» φωτογραφία του 3 ημέρες πριν το μοιραίο

Philip Seymour Hoffman: Ο εθισμός και ο χωρισμός από τη μητέρα των παιδιών του