O Chuck Close φωτογραφίζει 20 σταρ του Hollywood όπως πραγματικά είναι (photo & video)

O Chuck Close φωτογραφίζει 20 σταρ του Hollywood όπως πραγματικά είναι (photo & video)

Τους έβαλε να σταθούν μπροστά από μία παλιά polaroid με αδιαπραγμάτευτους όρους

Tο Vanity Fair Hollywood Portfolio 2014 ανέλαβε να φέρει σε πέρας ο μεγάλος Chuck Close. Βραβευμένος για τα υπέροχα πορτραίτα του για περισσότερες από 5 δεκαετίες!

Το Vanity Fair, ακολουθώντας τις εντολές του, προσκάλεσε 20 σταρ του Hollywood, καταξιωμένους- θέτοντας απαράβατους όρους. Κανείς δεν αρνήθηκε και όλοι τους τήρησαν κατά γράμμα.

Τα... μοντέλα της φωτογράφησης είχαν δικαίωμα να παραστούν μόνοι ή έστω με ένα πολύ κοντινό πρόσωπο, να καταφθάσουν με δικό τους μεταφορικό μέσο και να του αφιερωθούν για 3 ώρες. Απαίτησε να μη βαφτούν ιδιαίτερα και να μη φτιάξουν τα μαλλιά τους, να ντυθούν καθημερινά και να μην ζητήσου τίποτε περισσότερο από καφέ και σάντουιτς.

Την τιμή να φωτογραφηθούν από εκείνον είχαν οι Brad Pitt, Dustin Hoffman, Bruce Willis, Kate Winslet, Forest Whitaker, Scarlett Johansson, Harrison Ford, Bette Middler, George Clooney, Sean Penn, Julia Roberts, Jessica Lange και άλλα μεγάλα ονόματα του Hollywood. Κάθισαν μπροστά σε μία Polaroid 20"x24" για 7-10 λεπτά ανά φωτογραφία και φωτογραφήθηκαν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και τις φωτογραφίες στη παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Johnny Depp- Amber Heard: Τα σχέδια για τον «ταπεινό» γάμο τους

Η Stephanie Seymour είναι η νέα μούσα της Estee Lauder!