Leonardo DiCaprio και μοντέλα: μια σχέση αγάπης είκοσι χρόνων

Leonardo DiCaprio και μοντέλα: μια σχέση αγάπης είκοσι χρόνων

Μπορεί ακόμη να μην έχει πάρει το χρυσό αγαλματίδιο των βραβείων Oscar στο σπίτι του, όμως, έχει κλέψει τις καρδιές μερικών από τα μεγαλύτερα top models.

 

Όταν η Tina Fey, οικοδέσποινα στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, κάλεσε τον Leonardo DiCaprio στη σκηνή η ατάκα της «Like a supermodel's vagina, let's all give a warm welcome to Leonardo DiCaprio.» μπήκε αμέσως στο πάνθεον των αγαπημένων μας όλων των εποχών.

Και η Tina δεν έχει άδικο, καθώς ο ταλαντούχος Leonardo, ο αγαπημένος μας Jack του Titanic, μπορεί να μην έχει κερδίσει ακόμη το Oscar (αν και φέτος ίσως είναι η χρονιά του με το «The Wolf of Wall Street»), έχει, όμως, δει το όνομα του να γράφεται στα περιοδικά τα τελευταία είκοσι χρόνια μαζί με μερικά από τα πιο hot ονόματα του modeling.

Εδώ και κάτι λιγότερο από δώδεκα μήνες βγαίνει με το μοντέλο της Victoria's Secret Toni Garrn, που ελπίζουμε να τον συνοδεύσει στην φετινή απονομή των Oscar στις 2 Μαρτίου, όμως η Toni δεν είναι το πρώτο μοντέλο στη ζωή του DiCaprio που έχει συνδεθεί με άλλα έντεκα top models στο παρελθόν. Αμφιβάλετε;

Δείτε στην παραπάνω gallery όλα τα μοντέλα που έχει φημολογηθεί πως έχουν περάσει στιγμές πάθους με τον Leo και διαβάστε επίσης:

Το νέο αίμα του modeling

Είκοσι χρόνια Kate Moss στη βρετανική Vogue