Miranda Kerr: Η δημόσια έκκληση των γονιών της να τους... ξαναμιλήσει!

Γωγώ Φούντα
Miranda Kerr: Η δημόσια έκκληση των γονιών της να τους... ξαναμιλήσει!

Ή η Miranda καβάλησε το καλάμι ή η οικογένειά της διψάει για δημοσιότητα!

Το να είσαι πλούσιος και διάσημος έχει τα καλά του αλλά δυστυχώς έχει τα κακά του. Ένα από αυτά φυσικά, είναι όλοι αυτοί που θέλουν να εκμεταλλευτούν το όνομά σου, κάνοντάς σε κυριολεκτικά ρεζίλι!

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, είναι η οικογένεια της Miranda Kerr, η οποία έχει βάλει σκοπό ζωής να διασύρει όσο το δυνατόν περισσότερο τη διάσημη καλλονή. Σε Αυστραλιανό reality show λοιπόν, ονόματι Family Confidential, οι γονείς αλλά και η γιαγιά του supermodel μιλούν για το βλαστάρι τους και για το πόσο περήφανοι είναι που είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Εκτός φυσικά όλων των άλλων, και αυτό έχει το ζουμί, είναι η αποκάλυψή τους, ότι η Miranda έχει ένα χρόνο να έρθει σε επαφή μαζί τους, ενώ καταράστηκαν την ώρα και τη στιγμή που έγινε διάσημη και δεν παρέμεινε ένα απλό κορίτσι!

Για την ώρα, η Kerr δεν έχει δώσει τη δική της απάντηση, αν και για την έπαρσή της, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται διάφορα. Περιμένουμε ωστόσο με αγωνία, γιατί αυτό το οικογενειακό δράμα, έχει αν μη τι άλλο, μεγάλο ενδιαφέρον!

Διαβάστε ακόμη:

Τη μισεί ο κομμωτής της; Ποια star εμφανίστηκε με αυτά τα... άθλια extensions;

«Eίναι ντροπή για την οικογένεια»! Με ποιο από τα παιδιά της τα έβαλε η Kris Jenner;