Ποια celebrity παντρεύτηκε τον... κουμπάρο από τον πρώτο της γάμο;

Γωγώ Φούντα
Ποια celebrity παντρεύτηκε τον... κουμπάρο από τον πρώτο της γάμο;

Αυτό θα πει... γυναίκα-αράχνη!

Μπορεί να λένε για τις γυναίκες ότι είναι πιο ευαίσθητες και συναισθηματικές, αλλά είναι και κάποιες που είναι η ζωντανή απόδειξη της γυναίκας-αράχνης!

Για παράδειγμα, η Chloe Delevingne, ναι η μεγαλύτερη αδερφούλα της Cara και της Poppy, η οποία παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, την Παρασκευή, σε μία τελετή γεμάτη glamour και καλεσμένους εκπροσώπους της υψηλής βρετανικής κοινωνίας, είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση τέτοιας γυναίκας.

Χωρίς να διαθέτει την εμφάνιση των αδερφών της, σε καμία περίπτωση, και χωρίς γενικότερα να είναι έστω όμορφη, η Chloe έγινε μήλον της έριδος και τελικά κατέστρεψε μία αντρική φιλία! Ο λόγος; Ο Edward Grant, ο κύριος τον οποίο παντρεύτηκε, ήταν ο κολλητός του πρώτου της συζύγου Louis Buckworth, ο οποίος μάλιστα ήταν και... κουμπάρος στο γάμο τους που έγινε το 2007!

Και μπορεί ο γάμος αυτός να κράτησε μόλις 17 μήνες, αλλά ο Louis το κρατάει μανιάτικο μιας και όπως δήλωσε, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμιλήσει στον προδότη φίλο του!

Παλικάρια σφάζονται στην ποδιά της Chloe, και πραγματικά αναρωτιόμαστε το γιατί. Και να πεις ότι ήταν έστω γλυκιά; Πιο ξινή και από το λεμόνι φαίνεται...

Διαβάστε ακόμη:

Χούφτωστην! Δείτε για πρώτη φορά Penn-Theron να φιλιούνται δημοσίως (και όχι μόνο)

Miranda Kerr: Η δημόσια έκκληση των γονιών της να τους... ξαναμιλήσει!

Ποιος star εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με βρώμικα ρούχα και χωρίς ένα δόντι;