Όλο και «πιο γυναίκα»: H νέα αλλαγή του πατριού της Kim και οι αντιδράσεις της οικογένειας

Όλο και «πιο γυναίκα»: H νέα αλλαγή του πατριού της Kim και οι αντιδράσεις της οικογένειας

Δείτε τη νέα του αλλαγή. Πόσο ακόμη θα προκαλέσει ο διάσημος... μπαμπάς;

Ήταν να μη χωρίσει με τη γυναίκα του και διάσημη μαμά των Kardashians, Kris Jenner ο φίλτατος Bruce! Μετά από το διαζύγιό, λοιπόν, δεν έχει σταματήσει να κάνει πλαστικές επεμβασεις και να προσπαθεί να γίνει όσο ... περισσότερο γυναίκα μπορεί! Μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.


Μετά την επέμβαση που έκανε για να αφαιρέσει το το «μήλο του Αδάμ» πριν λίγες μέρες, σειρά έχουν τα μαλλιά του, τα οποία και είπε να βάψει α λα ombre. Ζήλεψε την Kim μάλλον! Δεν εξηγείται αλλιώς. Στα 64 του χρόνια προσπαθεί να αλλάξει τελείως ταυτότητα. Ποιες είναι όμως οι αντιδράσεις της οικογένειάς του;

H Κris αρνείται ότι ο πρώην σύζυγός της μεταμορφώνεται σιγά-σιγά σε γυναίκα, τη στιγμή που οι δυο τους κόρες Kendall and και Jenner, είναι πολύ μπερδεμένες με την κατάσταση. Δε μπορούν να καταλάβουν γιατί ο πατέρας τους κάνει πλαστικές και προσπαθεί να μοιάζει με γυναίκα! Μάλιστα λέγεται ότι νιώθουν πολύ άσχημα που ορισμένοι συνομήλικοί τους κοροϊδεύουν τον πατέρα τους.


Τι να πεις... Να δούμε ως πού θα φτάσει ο Bruce. Τι άλλο έχει απομείνει; Stay tuned. Προς το παρόν, δείτε το νέο του look στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Ποια celebrity παντρεύτηκε τον... κουμπάρο από τον πρώτο της γάμο;

Πώς είναι να μένεις δίπλα στη διασημότερη οικογένεια του πλανήτη;