Θυμάστε τον Fabio, τον ωραιότερο άντρα των 80s; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε τον Fabio, τον ωραιότερο άντρα των 80s; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Υπήρξε το ωραιότερο μοντέλο

Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα του ούτε το πρόσωπό του, τότε μάλλον ανήκετε σε άλλη γενιά. Σε αυτή την περίπτωση ρωτήστε τη μητέρα σας. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να ήταν μια από τις αμέτρητες θαυμάστριες του Fabio, του διάσημου ιταλού μοντέλου και ηθοποιού που στα 80'ς και 90'ς, υπήρξε η επιτομή του ωραίου και αρρενωπού άντρα.

Εκείνου που είχε τα σωστά αρρενωπά και αντρικά χαρακτηριστικά με το πλατύ γεροδεμένο στήθος, το θεληματικό πιγούνι, τα γαλάζια μάτια και τα μακριά ξανθά ξανθιά. Η περιγραφή σαν θυμίζει λίγο "Άρλεκιν" ή κάποιο άλλο πρόχειρο ερωτικό μυθιστόρημα περιπτέρου; Πολύ σωστά σας το θυμίζει. Ο Fabio υπήρξε ένα από τα μοντέλα που αρκετές φορές ήταν εξώφυλλο σ' αυτά τα δημοφιλή βιβλία τσέπης που έκαναν θραύση στη δεκαετία του 80.

Για αρκετά χρόνια έβλεπες τον Fabio παντού. Σε ημερολόγια, σε αφίσες, σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, σε αρώματα, σε βιντεοκασέτες γυμναστικής. Ήταν το σύμβολο μιας εποχής που πέρασε και ο ίδιος σιγά-σιγά αποτραβήχτηκε από τα φώτα.

Σήμερα στα 55 του δεν φαίνεται να έχει αλλάξει πολύ. Παραμένει γοητευτικός και ωραίος παρ' ότι φάνηκαν πάνω του οι πρώτες ρυτίδες. Δείχνει σε καλή φυσική κατάσταση και γυμνασμένος και φυσικά δεν λέει να αποχωριστεί το σήμα κατατεθέν του: τα μακριά ξανθά του μαλλιά που προφανώς παραμένουν ξανθά με κάποια βοήθεια.

Ο Fabio και στα 55 του θα κάνει ακόμη πολλές γυναίκες να αναστενάζουν για χάρη του.