Η Lupita Nyong'o βγαίνει με τα... ωραιότερα μαλλιά του Hollywood!

Γωγώ Φούντα
Η Lupita Nyong'o βγαίνει με τα... ωραιότερα μαλλιά του Hollywood!

Αν όντως ισχύει, μιλάμε για τον πιο αναπάντεχο έρωτα των τελευταίων χρόνων

Κατά καιρούς, σχεδόν καθημερινά μπορούμε να πούμε, μαθαίνουμε για νέα και πολύ ερωτευμένα διάσημα ζευγάρια, είτε είναι όντως μαζί είτε απλά φίλοι! Καμία σημασία δεν έχει!

Η αλήθεια είναι ότι χαιρόμαστε όταν οι celebrities τα βρίσκουν μεταξύ τους και ερωτεύονται, ακριβώς το λόγο δεν τον ξέρουμε αλλά χαιρόμαστε, καθώς μια περιέργεια για τα διάσημα ζεύγη πάντα θα υπάρχει!

Μάλιστα τελευταία, κυκλοφορεί μία φήμη, που αν όντως αληθεύει, μάλλον οι Bradgelina θα αποκτήσουν μεγάλο ανταγωνισμό, μη σας πούμε και η Charlize με τον Sean!

Σύμφωνα λοιπόν με τα... Χολιγουντιανά πηγαδάκια, το next best thing της βιομηχανίας, Lupita Nyong'o έχει σχέση με τα ωραιότερα μαλλιά του Hollywood! Μπερδευτήκατε; Για να γίνουμε πιο σαφείς λοιπόν, η πολυτάλαντη ηθοποιός, φημολογείται ότι βγαίνει με τον Jared Leto, που όντως είναι τα ωραιότερα μαλλιά του Hollywood αν κρίνουμε από τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Οι δυο stars λοιπόν, εκτός του ότι στις αμέτρητες βραβεύσεις που γίνονται τελευταία, είναι αχώριστοι, μάρτυρες τους έχουν δει και σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης!

Η αλήθεια είναι, ότι κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες, αλλά εμείς θα βάλουμε τη θετική μας ενέργεια η φήμη αυτή να ισχύει, γιατί κάτι μας λέει ότι θα γίνουν το απόλυτο ζευγάρι! Και σίγουρα ξέρουμε από τώρα, ποιος θα χρησιμοποιεί τη λακ στο σπίτι!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια ξέχασε να φορέσει εσώρουχο στο κόκκινο χαλί και δημιούργησε πανικό;

Φήμες τους θέλουν μαζί: Ποιο είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz;

Οι πρώτες φωτογραφίες του Simon Cowell με το νεογέννητο γιο του. Σε ποιόν μοιάζει;