Οι γιατροί αναλύουν το πρόσωπο της Kim: Step by step όλες οι πλαστικές που έχει κάνει!

Οι γιατροί αναλύουν το πρόσωπο της Kim: Step by step όλες οι πλαστικές που έχει κάνει!

Είναι πολλές οι πλαστικές Kim μου! Άντε να τις αρνηθείς...

Η Kim Kardashian είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της showbiz. Το κορίτσι «πουλάει» ό,τι και αν κάνει. Οι μετοχές της έχουν ανέβει κατακόρυφα και εκείνη με τη σειρά της δε σταματά να χαίρεται τη δημοσιότητά της. Ο τραπεζικός της λογαριασμός αρκετά φουσκωμένος και φυσικά πού θα μπορούσε να τα ξοδέψει καλύτερα τα... λεφτουδάκια της αν όχι σε πλαστικές επεμβάσεις;


Η Kim έχει γίνει αυτοκόλλητη με τον πλαστικό της χειρούργο, τον οποίο και επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία. Η ίδια αρνείται πεισματικά τη λατρεία της στο νυστέρι. Οι γιατροί όμως ανέλυσαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και αποκάλυψαν τις επεμβάσεις που έχει κατά καιρούς κάνει. Πάμε να τις δούμε μία-μία:


Σύμφωνα με τους ειδικούς κάνει επανειλημμένως Botox για να εξαφανίσει τις ρυτίδες στο μέτωπό της και γύρω από τα χείλη, καθώς και botox για να «ανοίξει» το βλέμμα της. Έχει επίσης κάνει πλαστική στη μύτη. Είναι αισθητά πιο ίσια και λεπτή. Επιπλέον, «έβαλε χείλη» και κάνει συχνά "vampire facials" για να έχει νεανικό δέρμα. Τέλος, η beauty expert Alicia Hunter σημείωσε ότι η Kim έχει βάλει exte μέχρι και στις βλεφαρίδες της για να φαίνονται πιο πυκνές και μακριές.

Με απλά λόγια δεν έχει αφήσει και τίποτα φυσικό στο πρόσωπό της η κυρά Kim. Απορούμε γιατί το αρνείται! Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

Ποιος star αποκάλυψε ότι κάποτε έγινε η αιτία να πεθάνει ένας άνθρωπος;

Ποια Kardashian είναι απεγνωσμένη για δημοσιότητα;