Η... δική τους αλήθεια! Όταν οι stars «ξεγυμνώνουν» την ψυχή τους στα social media

Γωγώ Φούντα
Η... δική τους αλήθεια! Όταν οι stars «ξεγυμνώνουν» την ψυχή τους στα social media

Kοινώς... χορτάσαμε στήθος και οπίσθιο!

Η αλήθεια είναι, ότι από τότε που τα social media, μπήκαν σε κάθε σπίτι, έδωσαν στην έννοια του κουτσομπολιού και της κλειδαρότρυπας, εντελώς άλλη διάσταση. Αυτά βέβαια για τους κοινούς θνητούς, διότι οι celebrities τα χρησιμοποιούν για εντελώς δικούς τους σκοπούς, και πιο συγκεκριμένα για να... γδύνονται!

Δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβεια από πότε ξεκίνησε η μόδα αυτή, αλλά ειδικά τον τελευταίο χρόνο τείνει να πάρει διαστάσεις λαίλαπας, με τα κάλλη των μεγαλύτερων stars να φιγουράρουν σχεδόν καθημερινά, σε Twitter και Instagram!

To αστείο και παράδοξο βέβαια της υπόθεσης, δεν είναι ότι τις κυνηγά κάποιος φωτογράφος κατά πόδας προκειμένου να τις τσακώσει σε πιο... γυμνές στιγμές, αλλά ότι αυτές οι ίδιες ανεβάζουν τις προκλητικές τους φωτογραφίες, προφανώς για να τις θαυμάσει ο... λαός!

Από την Miley Cyrus και την Rihanna, μέχρι την Kendall Jenner και τη Heidi Klum, έχουν πέσει όλες θύματα του οικειοθελούς τσιτσιδώματος, ανεξαρτήτου ταλέντου και ηλικίας! Ας πάμε να δούμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη:

H τεράστια γκάφα της Ellen DeGeneres στα backstage!

Adele η ακομπλεξάριστη: Ένας ακόμη λόγος για να την λατρέψετε