Πολλές ταινίες έχει δει! Δεν θα πιστεύετε τί έκανε ο Justin Bieber στο κρατητήριο (video)

Πολλές ταινίες έχει δει! Δεν θα πιστεύετε τί έκανε ο Justin Bieber στο κρατητήριο (video)

Μάλλον προετοιμαζόταν για απόδραση!

O 19χρονος pop star ή έχει μπόλικη φαντασία ή βρίσκεται σε άλλον κόσμο. Το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα υλικό 10 ωρών από τις κάμερες ασφαλείας του στο οποίο απεικονίζεται ο Justin Bieber μετά τη σύλληψή του τον περασμένο Ιανουάριο. Αν θυμάστε ο διάσημος Καναδός τραγουδιστής είχε συλληφθεί τότε από αστυνομικούς που του έκαναν έλεγχο καθώς οδηγούσε κάτω από την επήρεια ουσιών και αλκοόλ.

Στο υλικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου ο Bieber προσπαθεί να πείσει έναν αστυνομικό ότι δεν είναι μεθυσμένος περπατώντας ευθεία σε μια νοητή γραμμή. Φυσικά και δεν τα κατάφερε καθώς στη στροφή που έκανε παραπάτησε ελαφρώς και σήκωσε τα χέρια του για να ξαναβρεί την ισορροπία του.

Αυτό όμως δεν ήταν το περίεργο. Όταν ο Justin βρέθηκε μόνος του στο κελί του αστυνομικού τμήματος αυτό που σκέφτηκε να κάνει είναι μερικά push up! Ναι, μια χαρά διαβάσατε... Λες και προετοιμαζόταν για τη μεγάλη απόδραση!
Μετά από λίγη ώρα κατέφτασε η πολυπληθής νομική του ομάδα και τον έβγαλαν έξω. Ευτυχώς γιατί μόνος του θα ήταν ακόμα μέσα!
Να επισημάνουμε πως το υλικό αυτό βλέπει το φως της δημοσιότητας μόλις μια μέρα μετά την ανακάλυψη μαριχουάνας σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στο σπίτι του από την αστυνομία της Atlanta.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια ζουμερή star τόλμησε να φωτογραφηθεί με εσώρουχα για το νεό της βιβλίο;