Ποια star δήλωσε ότι ευχαρίστως θα άφηνε 2 πρώην εραστές της να.... πνιγούν;

Γωγώ Φούντα
Ποια star δήλωσε ότι ευχαρίστως θα άφηνε 2 πρώην εραστές της να.... πνιγούν;

Μα τόσο πολύ πληγώθηκε πια; Και από τους 2;

Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ πρώην εραστών και ειδικά αν έχουν περάσει χρόνια από το χωρισμό, η πικρία και το μίσος συνήθως υποχωρούν και τη θέση τους παίρνει η συμπάθεια και η εκτίμηση, γιατί κακά τα ψέματα, δεν παύουν, είτε μας πλήγωσαν είτε όχι να είναι... επιλογή μας!

Στην περίπτωση βέβαια της Jennifer Lopez, πραγματικά δεν θα θέλαμε καθόλου να ξέρουμε τι στο καλό μπορεί να της έκαναν 2 διάσημοι πρώην της, ώστε να κάνει τη σοκαριστική αυτή δήλωση! Η J.Lo λοιπόν, ήταν καλεσμένη σε εκπομπή και με τούτα και με κείνα, η κουβέντα ήρθε στους 2 πρώην εραστές της star, τον P. Diddy και τον Ben Affleck, με τον οποίο μάλιστα υπήρξε και αρραβωνιασμένη.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν, της έθεσε το εξής ερώτημα: «Αν ήσουν σε ένα πλοίο στην μέση του ωκεανού, έβλεπες 2 ναυαγούς και συνειδητοποιούσες ότι ήταν ο P. Diddy και ο Ben Affleck τι θα έκανες»; «Θα τους άφηνα να πνιγούν», απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη η τραγουδίστρια, σοκάροντας το κοινό!

Φυσικά λίγο μετά συνειδητοποίησε τη... γκάφα της και προσπάθησε να το μαζέψει λέγοντας πως απλά αστειευόταν! Βέβαια το κακό είχε γίνει και τώρα όλοι... σκαλίζουν το παρελθόν προκειμένου να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που κάποτε την είχε πληγώσει τόσο πολύ.

Μάλλον 2 κύριοι εκεί έξω, θα... χάσουν τον ύπνο τους!

Διαβάστε ακόμη:

Glee: Μεγάλη συγκίνηση προκαλεί το νέο βίντεο αφιερωμένο στον αδικοχαμένο Cory Monteith

H Shakira αποκαλύπτει πώς κρατά ζωντανή τη... σεξουαλική της ζωή με τον Pique