H Shakira αποκαλύπτει πώς κρατά ζωντανή τη... σεξουαλική της ζωή με τον Pique

H Shakira αποκαλύπτει πώς κρατά ζωντανή τη... σεξουαλική της ζωή με τον Pique

Η sexy star αποκαλύπτει τα μυστικά για μια ποιοτική και με διάρκεια σχέση

H Shakira είναι μια από τις πιο γλυκές και όμορφες παρουσίες της μουσικής βιομηχανίας. Δεν προκαλεί με την προσωπική της ζωή και δε γίνεται μαϊντανός πηγαίνοντας διαρκώς σε events. Η σχέση της όμως με τον ποδοσφαιριστή Gerard Pique, απασχόλησε (ήθελε δεν ήθελε) πολύ τα μέσα. Η σχέση τους κρατά τρία χρόνια και ήδη έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο γιο, τον Milan.


Η 37χρονη star φωτογραφήθηκε για το Women's Health magazine και μας άφησε άφωνους με το sexy κορμί της. Η κοιλιά της full γραμμωμένη σα να μη γέννησε ποτέ. Η Shakira είπε να μας αποκαλύψει το μυστικό της τέλειας σχέσης. Πώς διατηρείται μια σχέση ζωντανή; Για δείτε τι είπε:


«Για να κρατηθεί ζωντανό το πάθος σε μια σχέση, χρειάζεται να υπάρχει άφθονο γέλιο και φυσικά πολλές στιγμές διασκέδασης και παιχνιδιού. Πρέπει να περνάτε καλά μαζί, να το διασκεδάζετε. Νομίζω αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης είναι σημαντικό να ταιριάζεις με τον άλλον. Θα πρέπει και οι δυο σας να το θέλετε πολύ. Να θέλετε δηλαδή να επιβιώσει η σχέση σας και να προσπαθείτε για αυτό. Είμαι πολύ ευτυχισμένη όπως είμαι τώρα, με τον άνθρωπο που είμαι μαζί. Φαίνεται ότι θέλει τα ίδια πράγματα με εμένα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.»

Διαβάστε ακόμα

Ποια είναι η star που καμία γυναίκα στο Hollywood δε θέλει να κάτσει δίπλα της;

Ποια διάσημη είναι «αηδιασμένη» με την επανασύνδεση Justin Bieber- Selena Gomez;