Η αδελφή της L'Wren επιτίθεται στον Mick Jagger: Η κηδεία «τσίρκο» και η διαθήκη

Η αδελφή της L'Wren επιτίθεται στον Mick Jagger: Η κηδεία «τσίρκο» και η διαθήκη

Δείτε γιατί κατηγορεί τον rock star η αδελφή της σχεδιάστριας

Η Jan Shane είναι η αδελφή της L'Wren Scott, με την οποία μπορεί να είχαν χαθεί, όπως υποστηρίζει σχετικό δημοσίευμα όμως για εκείνη η σχεδιάστρια ήταν οικογένειά της και όπως τονίζει έγινε θεατής σε μια κηδεία "τσίρκο για τα μμε".

Σε συνέντευξη που έδωσε αρχικά τόνισε ότι η απόφαση της αδελφή της να αποτεφρωθεί είχε σαν αποτέλεσμα να μην αποχαιρετήσει κανείς από την οικογένεια τη L'Wren ενώ όλοι οι συγγενείς και φίλοι από την πατρίδα της στην Γιούτα έμειναν εκτός της κηδείας.

Χαρακτηριστικά τονίζει η 53χρονη γυναίκα: "Η κηδεία έγινε σαν ένα τσίρκο για τα μέσα ενημέρωσης, δεν ήταν όπως θα το ήθελε η Luann. Όλο διαβάζουμε το πόσο καταρρακωμένος είναι αυτός (ο Mick Jagger). Ε, λοιπόν, δεν είναι μόνο αυτός. Δεν κατάφερα να την δω, ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος από την οικογένεια ή οι φίλοι της με τους οποίους μεγάλωσε. Θέλαμε να την αποχαιρετήσουμε, αλλά τα είχε αναλάβει όλα εκείνος. Δεν θέλω να πιστέψω ότι έγινε μια κηδεία μόνο για τη show biz. Ήταν πολύ καιρό μακριά από το σπίτι της. Εκεί είναι η θέση της και όχι σε κάποιο νεκροταφείο του Λος Άντζελες αλλά ο Mick και τα παιδιά του πήραν την απόφαση. Ναι, ήταν μαζί της τόσα χρόνια αλλά η οικογένεια είναι οικογένεια. Εμείς θέλαμε να την δούμε δίπλα στον μπαμπά και τη μαμά. Αυτό πιστεύουμε ότι είναι το σωστό".

Τι θα γίνει όμως όσον αφορά στη διαθήκη μιας και άφησε μοναδικό κληρονόμο τον σύντροφό της; Όπως είπε η αδελφή της, δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι, μόνο και μόνο γιατί κάποια αντικείμενα όπως και κάποιες φωτογραφίες της οικογένειας θεωρούνται οικογενειακά κειμήλια και δεν έχουν καμία αξία για τον rock star.

Λέτε να μείνουν μόνο στις φωτογραφίες;

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξε η διαθήκη της L'Wren Scott δείτε που αφήνει 7 εκατομμύρια ευρώ!