Άνοιξε η διαθήκη της L'Wren Scott δείτε που αφήνει 7 εκατομμύρια ευρώ!

Άνοιξε η διαθήκη της L'Wren Scott δείτε που αφήνει 7 εκατομμύρια ευρώ!

Γιατί αποκλήρωσε τα αδέλφια της

Αυτό θα πει αγάπη και έρωτας. Μπορεί να αρνήθηκε η L'Wren Scott την οικονομική βοήθεια του Mick Jagger για να ξεφύγει από το οικονομικό αδιέξοδο που βρισκόταν όμως και αυτό το έκανε από αγάπη προς το πρόσωπό του, όπως φαίνεται, μιας και ο rock star είναι ο απόλυτος δικαιούχος της κληρονομιάς της.

Σύμφωνα με τη New York Post η Scott άφησε όλα της τα υπάρχοντας, κοσμήματα, ρούχα, έπιπλα, αυτοκίνητα και άλλα προσωπικά αντικείμενα στον Μichael Phillip Jagger, δηλαδή στον Mick Jagger. Συνολικά το ύψος της κληρονομιάς ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ και βέβαια σε αυτό το σημείο έρχεται η παρουσία- απουσία από την διαθήκη της σχεδιάστριας των δυο αδελφών της.

Η L'Wren που ανατράφηκε από μια θετή οικογένεια Μορμόνων έφυγε από την πόλη της Γιούτα σε ηλικίας 17 ετών για να χτίσει μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Το αποτέλεσμα ήταν να αποξενωθεί από τόσο από την αδελφή της Jan Bambrough όσο και από τον αδελφό της Randy. Για αυτό μάλιστα και στην διαθήκη της αναφέρεται χαρακτηριστικά "Έχω σκόπιμα παραλείψει τυχόν άλλους κληρονόμους που βρίσκονται εν ζωή μετά το θάνατό μου". Ενώ πιο κάτω ξεκαθαρίζει ότι "Ποτέ δεν έχω παντρευτεί, ούτε έχω παιδιά".

Μεταξύ άλλων η σχεδιάστρια διέθετε ένα σπίτι στο Μανχάταν αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά και ένα άλλο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων.
Και βέβαια σε λίγο έρχεται σχετικό άρθρο με την αντίδραση της αδελφής της L'Wren κατά του Mick Jagger

Διαβάστε επίσης:

Η αδελφή της L'Wren επιτίθεται στον Mick Jagger: Η κηδεία «τσίρκο» και η διαθήκη