Νέα κόντρα; Γιατί η Angelina Jolie είναι έξαλλη με τη Charlize Theron;

Γωγώ Φούντα
Νέα κόντρα; Γιατί η Angelina Jolie είναι έξαλλη με τη Charlize Theron;

Όλο εκπλήξεις ο κόσμος της showbiz τελικά

Η αλήθεια είναι ότι λατρεύουμε να μαθαίνουμε νέα διασήμων, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τεράστια ονόματα του κινηματογράφου και φυσικά την... μεταξύ τους κόντρα! Πραγματικά, δεν ξέρουμε αν πρέπει να το πιστέψουμε όλο αυτό, αλλά ομολογούμε ότι γελάσαμε πολύ διαβάζοντας αυτή την είδηση, και είπαμε να σας την μεταφέρουμε, γιατί ίσως να έχει και μια κάποια αλήθεια μέσα σε όλα αυτά!

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν, ότι η Angelina Jolie, είναι σε έξαλλη κατάσταση, ναι έχει νεύρα και η πάντα ήρεμη και γαλήνια Angie, και αυτή τη φορά όχι με paparazzi, ούτε με τον... πατέρα της, αλλά με τη Charlize Theron! Ναι καλά διαβάσατε! Παρά το γεγονός, ότι οι 2 κυρίες έχουν πολλά κοινά και μοιάζουν αρκετά όσον αφορά στις ζωές αλλά και την καριέρα τους, φαίνεται ότι τελικά οι ομοιότητες τους αντί να τις ενώνουν τους έχουν κάνει ακριβώς το αντίθετο!

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η Angie είναι πεπεισμένη ότι η Charlize την αντιγράφει, όχι μόνο στις επιλογές των ρόλων, μιας και πλέον αμφότερες υποδύονται τις... κακές της υπόθεσης, αλλά ακόμα και στα προσωπικά ζητήματα, με τις υιοθεσίες, τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες και φυσικά την επιλογή διάσημου συντρόφου! Ειδικά το τελευταίο, είναι κάτι που έβγαλε την Angelina από τα ρούχα της και της επιβεβαίωσε ότι η άσπονδη εχθρός της κάνει τα πάντα για να την επισκιάσει!

Αν όντως όλα αυτά αληθεύουν, μπορούμε να μιλάμε για την κόντρα του αιώνα! Αν και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας γιατί θεωρούμε ότι είναι και οι 2 αρκετά cool και ακομπλεξάριστες για να μπλέκουν σε τέτοια! Ή μήπως όχι;

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο διάσημο ζευγάρι τρύπησε τα αυτάκια της κορούλας του ενώ ακόμη δεν έχει... χρονίσει;

Γιάννης Αποστολάκης-Ελισάβετ Σπανού: Είναι ζευγάρι;