Δείτε την Kim Kardashian με μαγιό και XΩΡΙΣ photoshop

Γωγώ Φούντα
Δείτε την Kim Kardashian με μαγιό και XΩΡΙΣ photoshop

Και το τονίζουμε γιατί πραγματικά είναι η πρώτη φορά!

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, την Kim Kardashian την έχουμε δει άπειρες φορές με μαγιό, και ολόσωμο και μπικίνι, αλλά ποτέ, μα ποτέ όμως, η εκάστοτε εμφάνιση δεν συνοδευόταν από το photoshop του αιώνα και το γνωστό... πετσοκόψιμο από δεξιά και αριστερά!

Ε λοιπόν αυτή τη φορά, η Daily Mail, δημοσιεύει φωτογραφίες της διάσημης τηλεπερσόνας, και φυσικά της υπόλοιπης οικογένειας, από το πρόσφατο γύρισμα που έκαναν σε παραλία της Ταϊλάνδης! Η Kim λοιπόν, φορώντας ένα γκρι μπικίνι και έχοντας ρίξει ένα μπλε φουλάρι στους ώμους, περιφερόταν γεμάτη αυτοπεποίθηση, επιδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους της κοιλιακούς!

Κάτι που βέβαια δεν έκανε με τα οπίσθια και με τα υπόλοιπα μέρη του σώματός της, τα οποία φρόντιζε να καμουφλάρει για να μην πολυφαίνονται! Παρόλα αυτά βέβαια, οι δαιμόνιοι φωτογράφοι κατάφεραν να τα απαθανατίσουν σε όλο τους το μεγαλείο, αποδεικνύοντάς μας ότι ακόμα και μία γυναίκα που η μόνη της ασχολία είναι η εμφάνιση, το σώμα και το τι θα φορέσει, αντιμετωπίζει θεματάκια, για να μην πούμε θεματάρες με το σώμα της!

Κι ας μην ξεχνάμε φυσικά, ότι έχει στη διάθεσή της personal trainer του οποίου μοναδικός σκοπός είναι να την κάνει κορμί! Οπότε κορίτσια, την επόμενη φορά που θα τα βάλετε με το σώμα και την κυτταρίτιδά σας, σκεφτείτε την Kim και νιώστε καλύτερα!

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θέλει να είναι στην ίδια εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Γιατί ο Paul Walker επέμενε να πάρει η μητέρα του την κηδεμονία της κόρης του;