Tι απαιτεί από τους διάσημους φίλους του ο Kanye για χάρη της Kim και γιατί τρώει πόρτα;

Tι απαιτεί από τους διάσημους φίλους του ο Kanye για χάρη της Kim και γιατί τρώει πόρτα;

Δείτε μέχρι πού έχει φτάσει ο Kanye West για χάρη του... έρωτά του

Είναι της πάσης γνωστό ότι η Kim Kardashian έχει χιλιάδες fans ανά τον κόσμο, αλλά και εκατοντάδες haters. Είναι επίσης γνωστό ότι το Hollywood λατρεύει να την μισεί. Πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν έμαθαν ότι Kanye West και Kim Kardashian πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.


Ο Kanye βάζει την Kim πάνω από όλους και όλα. Μεγάλη του νίκη; Μα φυσικά το γεγονός ότι πόζαρε μαζί με την καλή της καρδιάς του και μητέρα της κόρης του Nori, στη Vogue! Πλέον ο διάσημος τραγουδιστής πιστεύει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Λέγεται, λοιπόν, ότι έχει τρελάνει στα τηλέφωνα όλους τους γνωστούς του, τους οποίους και παρακαλάει να καλούν την Kim σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και events. Εκείνοι με τη σειρά τους αρνούνται να το κάνουν... Ο Kanye όμως φαίνεται ότι έχει αρκετό... θράσος, μιας και θέλει να αποδεχτεί όλο το Hollywood ακόμη και τη μαμά της Kim, Kris Jenner!


Έχει βαλθεί σου λέει μαμά και κόρη να «μπουν» στα A-list ονόματα του Hollywood. Για να δούμε... Θα το καταφέρει και αυτό ή με αυτά του τα καμώματα θα καταστρέψει την καριέρα του; Kanye, με το μαλακό!

Διαβάστε ακόμα

Οι πόζες του μικρού πρίγκιπα George στην αγκαλιά της Kate έκλεψαν τις εντυπώσεις

Τα θερμά μας συγχαρητήρια! Η Naomi Campbell τα έχει με τον ωραιότερο άντρα του Ηollywood!