Ποια διάσημη έπεσε 4 (!) νούμερα παντελόνι για να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της;

Ποια διάσημη έπεσε 4 (!) νούμερα παντελόνι για να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της;

Από νούμερο 20, πλέον φοράει το 12!

Stars και μάχη με τα κιλά. Αυτός ο πόλεμος μια χαρά κρατά. Οι περισσότερες διάσημες κυρίες παλεύουν διαρκώς να χάσουν τα περιττά κιλά. Οι περισσότερες από αυτές όμως το κάνουν για τον εαυτό τους, την καριέρα τους και το... ψώνιο τους. Μια όμως κυρία αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά για να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της.


Ο λόγος για την 36χρονη Claire Richards, την Αγγλίδα τραγουδίστρια και χορεύτρια, η οποία είχε φτάσει να φοράει 20 νούμερο παντελόνι. Η Claire είχε παλιότερα δηλώσει ότι το φαγητό επιδρά στον οργανισμό της όπως το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Ήταν εθισμένη σε αυτό και δε σταματούσε να τρώει.


Εδώ και 12 μήνες παλεύει με τη βουλιμία. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να βάλει φρένο, ώστε να δώσει το καλό παράδειγμα στα δυο της παιδάκια Charlie και Daisy. Πλέον προσέχει τη διατροφή της και φροντίζει να τρώει υγιεινά αυτή αλλά και η οικογένειά της. Τρώνε πολλά φρούτα και λαχανικά και αποφεύγουν το junk food. Τέλος γυμνάζεται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.


Της αξίζουν συγχαρητήρια, μιας και κατάφερε από size 20 να πέσει στο 12. Δείτε φωτογραφίες της στην παραπάνω gallery. Η υγεία μας πάνω από όλα κορίτσια.

Διαβάστε ακόμα

Σοκ: Ποια αγνόησε εντελώς τον θάνατο της Peaches Geldof και προκάλεσε;

Το μωρό αυτό, είναι σήμερα ο διασημότερος και πιο σέξι άντρας του Hollywood!