Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της Christina Aguilera (φωτό)

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της Christina Aguilera (φωτό)

Πολύ περισσότερο από όσο φανταζόμασταν!

Η Christina Aguilera μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια φωτογραφία που την δείχνει δίπλα στον μέλλοντα σύζυγό της Matt Rutler, ο οποίος έχει το χέρι του πάνω στην τεράστια κοιλίτσα της ! Η Xtina ανακοίνωσε η ίδια την εγκυμοσύνη της το Φεβρουάριο, χωρίς όμςω να δώσει κανένα στοιχείο για το πότε έμεινε έγκυος. Υπολογίσαμε ότι πρέπει να έχει μπει στη 12η εβδομάδα κύησης. Πριν λίγο καιρό ενώ γνωρίζαμε πως είναι έγκυος, έκανε μια εμφάνιση στην οποία η κοιλιά της δεν φαινόταν καθόλου, αφήνοντάς μας άφωνους.

Σε αυτή τη φωτογραφία όμως, η εγκυμοσύνη της φαίνεται αρκετά πιο προχωρημένη, σαν να έχει μπει ήδη στο δεύτερ τρίμηνο. Μπορεί βέβαια το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά μικροσκοπική να επηρεάζει το μέγεθος της κοιλιάς της.

Christina-Aguilera-and-Matt-Rutler--1397764887

Κρίνοντας από αυτό που βλέπουμε, θα λέγαμε πως η Christina κάπου μέσα στο καλοκαίρι, κάτι που θα της επέτρεπε να επιστρέψει κανονικά ως κριτής στο The Voice της 7ης σεζόν. Το σίγουρο είναι πως παρότι δεν μπορούμε να υπολογίσουμε πόσων μηνών είναι, καταλαβαίνουμε αμέσως πόσο ευτυχισμένη αισθάνεται!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πρώτη φορά την Aguilera μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της χωρίς... κοιλιά!

H pop star είπε το «ναι» για δεύτερη φορά με αυτό το πανάκριβο μονόπετρο