Angelina,εφ’ όλης της ύλης:«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα γνωρίσω τον σωστό άνθρωπο»

Angelina,εφ’ όλης της ύλης:«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα γνωρίσω τον σωστό άνθρωπο»

Η σχέση της με τον Brad Pitt, η οικογένεια, η καριέρα και τα χρόνια της «άγριας» νιότης της

Έχει έξι παιδιά με τον αγαπημένο της, Brad Pitt, αλλά για πολλά χρόνια δεν πίστευε ότι θα ερωτευόταν ή ότι θα έκανε οικογένεια. Η Angelina Jolie μίλησε εφ' όλης της ύλης στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Elle, για τους τρόπους με τους οποίους αυτή και ο Brad Pitt ενδιαφέρονται "πιο πολύ από ποτέ ο ένας για τον άλλο", τον επικείμενο γάμο τους αλλά και τις δύο επόμενες ταινίες της, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα: το Maleficent και το Unbroken.

Τι πίστευε για την οικογένεια, πριν κάνει την δική της:

"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω παιδιά, ότι θα ερωτευτώ ή ότι θα γνωρίσω τον σωστό άνθρωπο. Προερχόμενη από μία οικογένεια χωρισμένων γονιών, είχα αποδεχτεί ότι τα πράγματα δεν είναι παραμυθένια, και δεν αναζητούσα το παραμύθι".

Για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Brad Pitt:
"Τα πάμε καλά μεταξύ μας, είμαστε δύο διαφορετικές οντότητες και εμπνέουμε ο ένας τον άλλο. Ο ένας μπορεί να τρελάνει τον άλλο με τον πιο όμορφο τρόπο. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε την ιστορία μας- και όταν έχεις ιστορία με κάποιον, είστε και φίλοι με έναν τόσο πραγματικό και βαθύ τρόπο, που υπάρχει άνεση και μία ευκολία, αλλά και μία βαθιά αγάπη, η οποία προκύπτει από το να έχεις περάσει πολλά με τον άλλο".

Για τον ρόλο της κόρης τους, Vivienne, στο Maleficent:
"Η μικρή μου Vivienne- την αποκαλούμε 'σκιά' μου, γιατί τίποτα δεν μπορεί να την αναστατώσει. Μπορεί να είμαι κουρασμένη ή γκρινιάρα, μπορεί να έχω πολύ κακή διάθεση, και να μην την νοιάζει καθόλου. Ξέραμε ότι (και στα γυρίσματα) απλώς θα μου χαμογελούσε και θα ζητούσε να την πάρω αγκαλιά. Έτσι, δεν μπορούσαμε να επιλέξουμε κάποιο άλλο παιδί για τον ρόλο. Ρώτησα και την Shiloh αν θα ήθελε να υποδυθεί την Aurora, και απλώς έβαλε τα γέλια. "

Για το αν θα ήθελε κάποιο άλλο από τα παιδιά της να είναι στη showbiz:
"Με τον Brad πήραμε την απόφαση ότι δεν θα τα κρατούσαμε μακριά από τα σετ γυρισμάτων και την απόλαυση του να κάνεις ταινίες, αλλά ούτε και και θα τα ενθαρρύναμε- δεν θα το παρουσιάζαμε ούτε ως καλό, ούτε ως κακό. Αλλά πραγματικά θα προτιμούσα να κάνουν κάτι άλλο. Μετά από δύο μέρες (με τα παιδιά στα γυρίσματα), και εγώ και ο Brad είχαμε τέτοια ένταση, που δεν θέλαμε να το ξανακάνουμε".

Για τα "άγρια" χρόνια της νιότης της:
"Στα 20 μου, η παρεξηγημένη εικόνα που υπήρχε ήταν ότι ήθελα να είμαι 'επαναστάτρια'. Στην πραγματικότητα, δεν είχα την ανάγκη ούτε να είμαι αυτοκαταστροφική, ούτε να επαναστατήσω- είχα την ανάγκη να βρω την φωνή μου, να κατεδαφίσω τους τοίχους γύρω μου. Όσο αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι καταδικασμένος να ζήσεις μία συγκεκριμένη ζωή, τόσο προσπαθείς να την αποτινάξεις. Μπορεί να το κάνεις με πολύ περίεργο τρόπο, ή να το επικοινωνείς λάθος, αλλά, στην πραγματικότητα, ψάχνεις να βρεις τον εαυτό σου".

Για την ανάγκη της να ζήσει την ζωή της όσο πιο ολοκληρωμένα γίνεται:
"Το συνειδητοποίησα από πολύ μικρή- ότι μία ζωή που δεν την ζεις στο μέγιστο, δεν πειραματίζεσαι, φοβάσαι ή διστάζεις ή αφήνεις πράγματα που ξέρεις ότι θα έπρεπε να κάνεις, είναι μία ζωή γεμάτη δυστυχία. Και ο μόνος τρόπος να νιώσω ότι είμαι στον σωστό δρόμο είναι να είμαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό μου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Αυτό συνήθως έρχεται με την προσπάθεια να απαρνηθείς κάτι που μπορεί να σου δίνει ασφάλεια"

Διαβάστε ακόμα:

Καλέ πως μεγάλωσε ο γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt;
H Angelina Jolie στην πιο προκλητική και σέξι φωτογράφισή της 20 χρόνια πριν (φωτό)