Η Kendall Jenner θα βγάλει την Kim από τα ρούχα της! Δείτε γιατί

Γωγώ Φούντα
Η Kendall Jenner θα βγάλει την Kim από τα ρούχα της! Δείτε γιατί

Κim μου περαστικά να σου ευχηθούμε

Το εξώφυλλο της Kim Kardashian στη Vogue, έγινε ένα σήριαλ δίχως προηγούμενο και δυστυχώς για την τηλεπερσόνα αφού δημοσιεύτηκε, όχι μόνο απογοήτευσε, αλλά δεν πούλησε τα αναμενόμενα τέυχη, με αποτέλεσμα φυσικά το όλο θέμα να θεωρηθεί... φιάσκο!

Μετά από όλα αυτά λοιπόν, και αφού η Kim πήρε μεγάλη πίκρα, διότι δεν είναι και λίγο να πείθεις την Anna Wintour και να τρως χυλόπιτα από τον κόσμο, αποφάσισε να το ξεπεράσει περνώντας λίγο χρόνο με την κορούλα της Nori, σε μία προσπάθεια να ξεχάσει τον πόνο της και κυρίως την προσωπική της αποτυχία!

Και να λοιπόν, που η μοίρα μάλλον τα έχει βάλει με την Kim μιας και η αδερφή της Kendall Jenner, ετοιμάζεται με τη σειρά της να ποζάρει και αυτή στο εξώφυλλο της φημισμένης Vogue, και μάλιστα στην ηλικία των 18, και χωρίς όλο αυτό το ανελέητο ψήσιμο στη σιδηρά κυρία της μόδας, προκειμένου να κάνει... χάρη! Και μπορεί αρκετοί να υποστηρίζουν ότι η συγγένεια με τις Kardashian θα της κάνει τεράστιο κακό στην καριέρα της, ωστόσο εκείνη είναι ήδη περιζήτητη στο χώρο της μόδας!

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να τρως τη σκόνη της κατά πολύ μικρότερης αδερφής σου, αλλά πρέπει να ομολογήσουμε, ότι η Kim δε διαθέτει ούτε το σώμα της Kendall, ούτε το πρόσωπό της ούτε και το γούστο της! Να της ευχηθούμε περαστικά λοιπόν...

Διαβάστε ακόμη:

Mary-Kate Olsen:Οι φίλοι της φοβούνται ότι ο γάμος θα κάνει κακό στην υγεία της!Γιατί όμως

Γιατί η Jessica Alba λέει όχι στο... γυμνό; Η απάντηση θα σας εκπλήξει!