Μετά τον Orlando, αυτός; Δείτε το νέο, όχι και τόσο εμφανίσιμο, αγαπημένο της Miranda Kerr

Γωγώ Φούντα
Μετά τον Orlando, αυτός; Δείτε το νέο, όχι και τόσο εμφανίσιμο, αγαπημένο της Miranda Kerr

Η... εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

Έναν περίπου χρόνο πριν, αιφνιδίασαν τη διεθνή showbiz ανακοινώνοντας το χωρισμό τους, μιας και όλοι τους είχαν για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Αναφερόμαστε στην Miranda Kerr και τον Orlando Bloom, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί!

Από τότε, αρκετές είναι οι ερωμένες που έχουν χρεωθεί στον Orlando, καθότι και κελεπούρι τον λες, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι star, σέξι, μόνος και... μπαμπάς, αλλά για την πρώην του Miranda τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα, μιας και δυστυχώς για εμάς, προσέχει για να μην εκτεθεί!

Αυτά όμως μέχρι πριν λίγες μέρες, διότι ο φημολογούμενος δεσμός του supermodel με τον πολυεκατομμυριούχο James Packer βαδίζει αργά και σταθερά προς την επιβεβαίωση! Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε τον προσωπικό βοηθό του επιχειρηματία, να βγαίνει απο το σπίτι της Miranda, κρατώντας ένα αντίτυπο του βιβλίου της Treasure Yourself.

Πολλοί είπαν, ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του δεσμού-φάντασμα που διατηρεί το μοντέλο με τον Αυστραλό κροίσο, παρά το γεγονός ότι από άποψη εμφάνισης, δεν είναι αυτό που λες γοητευτικός άντρας! Βασικά δεν τον λες καν εμφανίσιμο, αλλά καμιά φορά η καρδιά παίζει περίεργα παιχνίδια!

Αυτά θα βλέπει και ο Orlando και θα νιώθει πολύ καλύτερα!

Διαβάστε ακόμη:

Όταν η ζωή είναι άδικη: Δείτε τη δίδυμη αδερφή της Gisele

Η Angelina Jolie μιλάει πρώτη φορά για τις λεπτομέρειες του γάμου της