Ποιο ασανσέρ; Beyonce & Jay Z κυκλοφορούν νέο σκανδαλώδες βίντεο και «ρίχνουν» το ίντερνετ

Ποιο ασανσέρ; Beyonce & Jay Z κυκλοφορούν νέο σκανδαλώδες βίντεο και «ρίχνουν» το ίντερνετ

Οτιδήποτε για να σταματήσουν τα κουτσομπολιά για Εκείνη Τη Στιγμή Στο Ασανσέρ.

Όταν η αδερφή σου αρχίζει να ρίχνει κλωτσιές, μπουνιές και ό,τι άλλο μπορεί στον άντρα σου μέσα σε ένα ασανσέρ, αυτός προσπαθεί μάταια να προστατευτεί, οι σωματοφύλακες προσπαθούν να την σταματήσουν, εσύ μένεις εντελώς ψύχραιμη σαν να μην συμβαίνει τίποτα και όλο αυτό καταγράφεται σε βίντεο και καταλήγει να κάνει τον γύρο του κόσμου, η θέση σου είναι τουλάχιστον άβολη, πόσο μάλλον αν το όνομά σου είναι Beyonce.

Αν, όμως, οι περισσότεροι πίστευαν πως ένα τέτοιο σκάνδαλο θα έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά στην εικόνα της superstar και του διάσημου συζύγου της, μάλλον δεν είχαν καταλάβει μέχρι τώρα πόσο καθόλου τυχαίο δεν είναι το ζεύγος Beyonce & Jay Z και πόσο ξέρουν να παίζουν τη δημοσιότητα στα δάχτυλα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, λοιπόν, το πανίσχυρο ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας διέρρευσε στο ίντερνετ ένα βίντεο ή μάλλον μια ταινία (πολύ) μικρού μήκους, η οποία αποτελεί το promo trailer για το νέο τους tour που θα ονομάζεται «On The Run». Όχι μόνο δημιούργησαν ένα υπερθέαμα που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει κανονική κινηματογραφική ταινία, αλλά κάλεσαν και μερικούς εξίσου διάσημους φίλους τους να αναλάβουν ρόλους, όπως τους Sean Penn, Don Cheadle, Guillermo Díaz, Emmy Rossum, Jake Gyllenhaal, Blake Lively, Rashida Jones και Kidada Jones. Και φυσικά το κοινό έκτοτε παραληρεί.

Δεν ξέρουμε ακριβώς από τι τρέχουν να ξεφύγουν η Bey και o Jay, αυτές που σίγουρα άρχισαν να τρέχουν μακριά από την στιγμή της κυκλοφορίας του «RUN» είναι οι φήμες για το τι συνέβη ακριβώς μέσα στο ασανσέρ με τη Solange. Eίπαμε, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με το αυτορκατορικό ζεύγος της showbiz.

*Δείτε το εκρηκτικό βίντεο παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:

Beyonce για την αδελφή της: «Δεν ήταν μεθυσμένη, έχουμε προβλήματα όπως κάθε οικογένεια»

Κεφάλαιο ξυλοδαρμός Jay Z: Μάθαμε τον πραγματικό λόγο που τις «έφαγε» από τη Solange

Το διάσημο τσαντάκι της Solange αποκτά την δική του digital «καμπάνια»