Η Charlize Theron μιλάει πρώτη φορά για το πώς ερωτεύτηκε τον... κολλητό της, Sean Penn

Γωγώ Φούντα
Η Charlize Theron μιλάει πρώτη φορά για το πώς ερωτεύτηκε τον... κολλητό της, Sean Penn

Ποιος είπε ότι μία φιλία δεν μπορεί να γίνει έρωτας;

Για όλους όσους βαρέθηκαν τους Bradgelina, αν και είναι μάλλον δύσκολο να τους βαρεθείς, και για όσους έψαχναν το αντίπαλον δέος του διάσημου ζευγαριού, στην εξίσου διάσημη αλλά πιο κουλ και άνετη εκδοχή του, η είδηση που μάθαμε λίγο μόλις καιρό πριν, σχετικά με τον έρωτα της Charlize Theron και του Sean Penn, δημιούργησε το νέο αγαπημένο και καυτό ζευγάρι των απανταχού φαν της διεθνούς showbiz!

Kαι παρά το γεγονός ότι οι 2 τους είναι φειδωλοί και λιγομίλητοι για την μεταξύ τους σχέση, αφήνουν πάντα τις φωτογραφίες να μιλούν, η διάσημη ηθοποιός, στο 6ο της εξώφυλλο για τη Vogue μιλάει με ειλικρίνεια γι' αυτό που όλοι μας περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό: Για το πώς ερωτεύτηκε τον... κολλητό της Sean!

«Ήταν κάτι που συνέβη εντελώς φυσικά! Και πριν το συνειδητοποιήσω, έβλεπα ότι υπήρχε στη ζωή μου και την έκανε καλύτερη! Ακριβώς αυτό ζητώ από όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω μου, είτε είναι οικογένεια, είτε φίλοι, είτε σύντροφοι», λέει η ξανθιά καλλονή.

«Εφόσον λοιπόν κατάλαβα τι ζητάω από τη ζωή μου, είδα ότι ο Sean έκανε αυτό ακριβώς: Την έκανε απλά τέλεια! Αυτό που προσπαθώ να πως είναι ότι, ένας φίλος μου, και μάλιστα στενός, ήρθε πιο κοντά μου χωρίς καν στην αρχή να το αντιλαμβάνομαι! Ήμασταν πραγματικά πολύ καλοί φίλοι», ολοκλήρωσε!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι μέχρι την Τετάρτη 21 Μαίου όπου και κυκλοφορεί το τεύχος.

Διαβάστε ακόμη:

Η Τζένη και η θέα: Δείτε την εκπληκτική φωτογραφία της Μπαλατσινού από τη Σαντορίνη

Κάποτε ήταν όμορφη, σέξι και καλλίγραμμη! Σίγουρα δεν μαντεύετε ποια είναι η 28χρονη star