O χωρισμός βόμβα που έγινε θέμα συζήτησης στις Κάννες! Πάει το μυαλό σας;

Γωγώ Φούντα
O χωρισμός βόμβα που έγινε θέμα συζήτησης στις Κάννες! Πάει το μυαλό σας;

Το διάσημο και σέξι ζευγάρι μάλλον χωρίζει οριστικά αυτή τη φορά

Είναι ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, παρά το γεγονός ότι οι συνεχείς χωρισμοί τους έχουν πια καταντήσει γραφικοί. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή τη φορά τα πράγματα είναι οριστικά μιας και αυτό που αρχικά υπήρχε σαν φήμη και σαν το κεντρικό θέμα στο φεστιβάλ των Καννών, επιβεβαιώνεται από άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον.

Ο χωρισμός λοιπόν του Jason Statham και της Rosie Huntington-Whiteley είναι πλέον γεγονός, καθώς σύμφωνα με την κολλητή τους φίλη Jane Owen το διάσημο ζεύγος έχει χωρίσει εδώ και 2 εβδομάδες!

Μάλιστα, εκτός από τη συγκεκριμένη μαρτυρία, άνθρωπος που βρέθηκε στο φημισμένο φεστιβάλ, είπε: «Ο χωρισμός του είναι το απόλυτο θέμα αυτές τις μέρες! Όλοι περιμέναμε ότι θα έρχονταν μαζί για να περάσουν ένα ρομαντικό διήμερο στις Κάννες αλλά έκανε σε όλους εντύπωση το γεγονός ότι η Rosie έφτασε ακριβώς μια μέρα αφού έφυγε ο Jason».

Mέχρι στιγμής κανένας από τους 2 δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, αλλά ευχόμαστε να είναι μία από τις κλασικές κρίσεις στη σχέση τους.

Διαβάστε ακόμη:

Αngelina πρέπει να φας: Η νέα εμφάνιση της star ανησύχησε τους θαυμαστές της

Kim Kardashian & Kanye West: O extravagant γάμος της χρονιάς! Φωτογραφίες από την τελετή