Ε όχι! Η πιο ιδιαίτερη star του Hollywood, έγινε... εντελώς συνηθισμένη! Την αναγνωρίζετε;

Γωγώ Φούντα
Ε όχι! Η πιο ιδιαίτερη star του Hollywood, έγινε... εντελώς συνηθισμένη! Την αναγνωρίζετε;

Εδώ μιλάμε για ολική μεταμόρφωση

Είναι διάσημη, όχι μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και για το ιδιαίτερο παρουσιαστικό της, που την κάνει να ξεχωρίζει αμέσως μόλις εμφανιστεί κάπου! Χωρίς να έχει καμία απολύτως σχέση με τις σέξι stars του Hollywood, που επιδεικνύουν όσο περισσότερο μπορούν τα σωματικά τους προσόντα, έχει καταφέρει να θεωρείται σέξι και ελκυστική, ποντάροντας απλά και μόνο στη διαφορετικότητά της.

Κι όμως, κάποιοι παραγωγοί του Hollywood, κατάφεραν το ακατόρθωτο: Να μετατρέψουν σε συνηθισμένη γυναίκα την Tilda Swinton! Θα μας πείτε τώρα, η δουλειά του make up artist, αλλά και του ίδιου του ηθοποιού, είναι να μπορεί να μεταμορφώνεται, για τις ανάγκες του εκάστοτε ρόλου, αλλά ομολογούμε ότι η συγκεκριμένη δουλειά, πραγματικά σου κόβει την ανάσα!

Με φυσιολογική και εντελώς συνηθισμένη περούκα και με έντονο μακιγιάζ στα μάτια, κάτι που συνήθως αποφεύγει, η διάσημη ηθοποιός ήταν, χωρίς υπερβολή αγνώριστη, ενώ η ίδια φαινόταν να νιώθει άνετα με τη νέα της εμφάνιση, αν κρίνουμε από το χαμόγελό της!

article-2647119-1E6DA6F100000578-911 306x650

Η... μετάλλαξη αυτή, είναι για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, Trainwreck ενώ συμπρωταγωνιστές της θα είναι οι Ralph Fiennes και Margot Robbie! Ελπίζουμε μόνο να μην μονιμοποιήσει το νέο της λουκ, γιατί όλοι οι λάτρεις του διαφορετικού εκεί έξω, που δεν είναι λίγοι, πολύ θα απογοητευτούν!

Διαβάστε ακόμη:

H αποκαλυπτική φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη: Δείτε την με super sexy μαγιό

Rihanna: «Γυμνή» στο χαλί των βραβείων Fashion Designer of America (φωτογραφίες)