Όλη η αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει στη σχέση της Jennifer Lopez

Γωγώ Φούντα
Όλη η αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει στη σχέση της Jennifer Lopez

Eίναι άραγε απαρηγόρητη μετά τις απιστίες του Casper;

Τα έχουμε πει αλλά ας κάνουμε μία υπενθύμιση: Λατρεύουμε να βλέπουμε ερωτευμένα ζευγάρια, και πραγματικά δεν μπορούμε να αντισταθούμε και να μην θέλουμε να μάθουμε περισσότερα όταν ο έρωτας αυτός περνάει κρίση. Μη μας παρεξηγείτε, δεν το ευχαριστιόμαστε, απλά όσο να πεις η περιέργεια είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης!

Όταν λοιπόν βγήκαν στη φόρα κάποιες... σκανταλιές του Casper Smart, ναι του αγοριού της Jennifer Lopez, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όχι μόνο γιατί τόλμησε να κερατώσει μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, αλλά και γιατί οι ερωμένες του Casper ήταν και οι 2 transexual!

Ωστόσο, άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, ξέρετε από εκείνους τους φίλους που στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν, είπε ότι τα προβλήματα του ζευγαριού έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες και πως οι φημολογούμενες απιστίες του Casper, ήταν απλά η αφορμή. Όπως μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τυπικά είναι ακόμα μαζί, αλλά κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμα! Αυτή την περίοδο δεν βλέπονται καν γιατί οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους αναγκάζουν να είναι χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλο. Εξάλλου η Jennifer έχει πολύ πιεσμένο πρόγραμμα και το τελευταίο που την ενδιαφέρει είναι η σχέση της αυτή τη στιγμή».

Εντάξει ας είμαστε ειλικρινείς τώρα: Πιστεύετε ότι κοτζάμ J.Lo θα δυσκολευτεί να βρει αντικαταστάτη; Μην τρελαθούμε κιόλας!

Διαβάστε ακόμη:

Δυσάρεστα νέα: Η Χριστίνα Λαμπίρη φεύγει, η Μελέτη έρχεται!

Όχι που θα ηρεμούσαμε: Το γαμήλιο δώρο του Kanye στην Kim είναι, φυσικά, θεότρελο (φωτο)