Σας θέλουμε ψύχραιμους: Η οικογένεια Kardashian μεγαλώνει! Κι άλλο...

Γωγώ Φούντα
Σας θέλουμε ψύχραιμους: Η οικογένεια Kardashian μεγαλώνει! Κι άλλο...

Τίποτα δεν τους σταματά

Παράπονο δεν έχουμε: Η οικογένεια Kardashian πραγματικά δεν παίρνει ποτέ ρεπό και κάθε μέρα, μη σας πούμε και πιο συχνά βρίσκει ή κάνει κάτι ώστε να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της! Και αν μέχρι πρόσφατα το επικεντρο ήταν η Kim, τώρα πια είναι αναμφισβήτητο ότι κάθε μέλος της διάσημης αυτής οικογένειας δικαιούται στήλη αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό του!

Aφού λοιπόν ο ντόρος γύρω από το γάμο της χρονιάς κόπασε, είπε να πάρει τη σκυτάλη η Kourtney, η οποία μπορεί να μην παντρεύεται, αλλά είναι έγκυος για τρίτη φορά! Η αδερφή της Kim λοιπόν, η οποία έχει ακόμη 2 παιδιά, τον Mason και την Penelope, με τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της Scott Disick, σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένει το τρίτο της παιδί και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το διάσημο ζευγάρι σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης είπαν ότι η Kourtney φαινόταν γαλήνια, όμορφη και πολύ γλυκιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σκοπεύουν να μάθουν το φύλο του μωρού, καθώς το μόνο που θέλουν είναι να είναι υγιές!

Εμείς λοιπόν να τους ευχηθούμε το μωρό τους εκτός από υγιές να είναι και μυαλωμένο, γιατί αν πάρει από τους γονείς και την υπόλοιπη οικογένεια, τα μαντάτα θα είναι σκούρα! Άντε με το καλό.

Διαβάστε ακόμη:

Όχι που θα ηρεμούσαμε: Το γαμήλιο δώρο του Kanye στην Kim είναι, φυσικά, θεότρελο (φωτο)

Δυσάρεστα νέα: Η Χριστίνα Λαμπίρη φεύγει, η Μελέτη έρχεται!