Η Lindsay Lohan έφτιαξε κορμάρα! Δείτε το νέο καλλίγραμμο και υγιές σώμα της

Γωγώ Φούντα
Η Lindsay Lohan έφτιαξε κορμάρα! Δείτε το νέο καλλίγραμμο και υγιές σώμα της

Αλλά ελπίζουμε να μη χάσει άλλο

To παραδεχόμαστε: Η Lindsay Lohan μας έχει καταμπερδέψει! Από την μία ο φωτογραφικός φακός τη συλαμβάνει να έχει ξανακυλήσει σε αλκοόλ και καταχρήσεις, και από την άλλη το παίζει χαρούμενη αγγλίδα τριγυρνώντας στους δρόμους του Λονδίνου πιο αδύνατη και υγιής από ποτέ!

Oι paparazzi λοιπόν, τσάκωσαν τη διάσημη ηθοποιό, την Πέμπτη το απόγευμα, με υποδειγματικό και σικ outfit σε πάλ τόνους, να πηγαίνει για φαγητό με άγνωστη παρέα και πιο αδύνατη από ποτέ! Eκτός του ότι ήταν για πρώτη φορά ντυμένη ωραία, το κορμί και γενικότερα η εμφάνισή της φαινόταν σε εξαιρετική φόρμα, κάτι που φυσικά χαροποίησε ιδιαίτερα τους θαυμαστές της.

Η LiLo άλλωστε, δεν έχει κρατήσει εδώ και αρκετό καιρό, το μυστικό της σιλουέτας της, μιας και ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει αρκετές φορές να βγαίνει από το γυμναστήριο, το οποίο μάλλον έχει αναλάβει την ολική επαναφορά της προβληματικής star!

Φαινομενικά τα έχει καταφέρει! Το θέμα είναι βέβαια οι φήμες σχετικά με το ότι δεν ξεπέρασε ποτέ το πρόβλημά της με τις καταχρήσεις, να μην είναι αλήθεια!

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιο πολυδιαφημισμένα οπίσθια του Hollywood σε κοινή θέα. Τα αναγνωρίζετε;

Έχουμε και φωτογραφία! Rachel McAdams & Jake Gyllenhaal το νέο ειδύλλιο στο Hollywood;