Γελάει ο κόσμος! Ποιος star είπε πως θα ζητήσει συγνώμη από τις πρώην του πριν παντρευτεί;

Γωγώ Φούντα
Γελάει ο κόσμος! Ποιος star είπε πως θα ζητήσει συγνώμη από τις πρώην του πριν παντρευτεί;

Μα τόσο killer πια;

Μπορεί να ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη, και εδώ θα μας επιτρέψετε να έχουμε τις ενστάσεις μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι από ένας απλός τραγουδιστής ενός pop-rock συγκροτήματος, που χοροπηδά τραγουδώντας με την ομολογουμένως ψιλή φωνή του, θα μπορούσε να γίνει θανατηφόρο αρσενικό τύπου Marlon Brando!

Kι όμως, ο Adam Levine, ναι σε αυτόν αναφερόμαστε, έχει μάλλον μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, μιας και λίγο πριν το γάμο του, τον Ιούλιο με το supermodel Behati Prinsloo, αποφάσισε να κάνει κάτι, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είναι πράξη αντρίκια και τίμια, αλλά για όλο τον υπόλοιπο κόσμο είναι απλά αστεία!

Σύμφωνα λοιπόν με άτομα από το περιβάλλον του τραγουδιστή, και προφανώς σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσει θέση στον παράδεισο, αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη από όλες τις γυναίκες που πλήγωσε μέχρι σήμερα, αρκετές εκ των οποίων ήταν και συνάδελφοι της μέλλουσας συζύγου του, όπως η Nina Agdal και η Anne Vyalitsyna. Είναι γνωστή άλλωστε η ιστορία, που ήθελε τη Nina καψούρα μαζί του, αυτόν να την αγνοεί και να μην της απαντάει ούτε σε τηλέφωνο, και τελικά εντελώς ξαφνικά να τα ξαναβρίσκει με τη Behati!

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν και οι καλά γνωρίζοντες, οι διάσημες πρώην του κυρίου Levine, όχι μόνο δε δίνουν δεκάρα για τις συγνώμες του, αλλά τον έχουν και εντελώς γραμμένο, μιας και όχι μόνο τον αντικατέστησαν, αλλά και με πολύ πιο σέξι και εντυπωσιακούς άντρες, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τον Max George της Nina.

Βρε Adam, πώς την έχεις δει; Και έστω ότι όντως τα πιστεύεις όλα αυτά που κάνεις, μην τα αφήνεις να διαρρέουν διότι το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι ρεζίλι.

Διαβάστε ακόμη:

Η υπέροχη φωτογραφία της Miranda Kerr με τον γιο της που μας «έκλεψε» τη καρδιά (φωτο)

Θυμάστε τον ωραίο και sexy γιατρό απ' το «Nip Tuck»; Δείτε πώς είναι σήμερα!