H Αngelina Jolie και η Amal Alamuddin έγιναν ήδη κολλητές! Τι τις ένωσε;

Γωγώ Φούντα
H Αngelina Jolie και η Amal Alamuddin έγιναν ήδη κολλητές! Τι τις ένωσε;

Μήπως απλά η φιλία των συντρόφων τους ή κάτι παραπάνω;

Η Angelina Jolie ως γνωστόν έχει έντονη φιλανθρωπική δράση και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, όπως φυσικά έκανε και πριν λίγες μέρες όταν βρέθηκε μαζί με τον Brad Pitt σε συνέδριο στο Λονδίνο για την κατάπολεμηση της σεξουαλικής βίας κατά των γυναικών σε περιόδους πολέμου!

Όπως ήταν φυσικό, το διάσημο ζεύγος έγινε το επίκεντρο της προσοχής, αλλά λίγη από τη λάμψη του, κατάφερε να κλέψει και μία κυρία, της οποίας το άστρο ανεβαίνει επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό! Αναφερόμαστε στην μέλλουσα σύζυγο του George Clooney, ο οποίος είναι και καλός φίλος των Bradgelina, Amal Alamuddin.

H Αmal λοιπόν, η οποία είναι άκρως πετυχημένη στον τομέα της, αλλά εσχάτως έχει μεταπηδήσει και στο χώρο της showbiz, λόγω του καλού της, κάθισε λίγο πιο πέρα από το ζεύγος Jolie-Pitt, παρακολουθώντας με ενδιαφέρον τις ομιλίες και τραβώντας τα βλέμματα με τον εντυπωσιακό, outfit της. Ο George βέβαια ήταν άφαντος, αλλά και μόνο η παρουσία της εκεί, αρκεί για να τη λατρέψει η Angelina, η οποία γενικότερα δεν τα πήγαινε και πολύ καλά, με τις κατά καιρούς συντρόφους του φίλου της.

Λέτε να ξεκινά μία δυνατή φιλία;

Διαβάστε ακόμη:

Καημένε Bruce: Μετά τη Scout Willis, τώρα και η Tallulah τον... κερνάει φαρμάκι

Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζεται με τον... άνθρωπό της! Ποιος είναι; (photo)