Αυτά είναι μπράτσα! Ο Chris Martin μετά τον χωρισμό με την Gwyneth Paltrow έφτιαξε ΤΟ σώμα

Αυτά είναι μπράτσα! Ο Chris Martin μετά τον χωρισμό με την Gwyneth Paltrow έφτιαξε ΤΟ σώμα

Δεν τον χάλασε καθόλου το διαζύγιο!

Σαν να την έχει ξεπεράσει εντελώς την πρώην γυναίκα του. Ο Βρετανός καλλιτέχνης και τραγουδιστής του συγκροτήματος Coldplay βρίσκει ξανά τον εαυτό του μετά τον χωρισμό από την Gwyneth Paltrow και ο καινούριος του εαυτός είναι περισσότερο... πρησμένος από ποτέ!
Εν μέσω φημών για νέα σχέση (πότε πρόλαβε;) με την Alexa Chung ο Chris Martin έδειξε το νέο "χτισμένο" κορμί του στους δρόμους του Σίδνεϊ. Ο τραγουδιστής, που μπορεί να τον ήξερες για τη μουσική του, δεν είχε ποντάρει ποτέ σε σέξι εμφανίσεις. Ποτέ δεν είναι αργά και τώρα, που είναι ελεύθερο αγόρι ο Martin φρόντισε να αυξήσει αρκετά την σωματική του μάζα και να φουσκώσει τα λεπτά χεράκια που είχε κατά το παρελθόν. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο τραγουδιστής προσέλαβε τον personal trainer που του σύστησε ο φίλος του Jay Z και ο οποίος χρεώνει την ώρα 110 λίρες δηλαδή 137 ευρώ. Το πρόγραμμα εκγύμναστης του star σύμφωνα με την Daily Mail περιλαμβάνει αρκετό μποξ.

Άτομα από το περιβάλλον του σχολίασαν: "Δεν θέλει να αποκτήσει μεγάλα μπράτσα, αλλά θέλει να κάνει γράμμωση στους μυς του και να ενισχύσει την σωματική του δύναμη".

Και τα πάει μια χαρά αν μας ρωτάτε!

Διαβάστε ακόμη:

Michelle Obama: Η Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α., φοράει Mary Katrantzou