Οι 9 σέξι κοκκινομάλες του Hollywood που μας κάνουν να θέλουμε να αλλάξουμε χρώμα ΤΩΡΑ!

Οι 9 σέξι κοκκινομάλες του Hollywood που μας κάνουν να θέλουμε να αλλάξουμε χρώμα ΤΩΡΑ!

Το τολμάς;

Μπορεί όπως σε έχει ενημερώσει και ο κομμωτής σου το κόκκινο να είναι ένα δύσκολο χρώμα για να πετύχεις -και κυρίως να διατηρήσεις- βλέποντας τις διάσημες αυτές κυρίες του Hollywood μας πέρασε από το μυαλό μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά μας!

Όλα οδηγούν στο εντυπωσιακό, παθιασμένο και φλογερό κόκκινο. Είτε στην πιο χάλκινη εκδοχή του, είτε πιο κοντά στο καθαρό κόκκινο οι τάσεις το φέρνουν και πάλι ψηλά στις γυναικείες προτιμήσεις και αυτό φαίνεται και από τις διάσημες πρωταγωνίστριες της μεγάλης οθόνης που το επιλέγουν πλέον χωρίς δισταγμό.
Η κόκκινη απόχρωση δεν ταιριάζει στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες και είναι ιδανική επιλογή αν έχεις και ανοιχτόχρωμα μάτια. Τα κόκκινα μαλλιά λατρεύουν τα μακριά μήκη στα μαλλιά δίνοντας σαγήνη και γοητεία σε κάθε γυναίκα,

Εμείς το ψηφίζουμε και στο προτείνουμε αν επιθυμείς να κάνεις κάποια αλλαγή στα μαλλιά σου. Ωστόσο οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε ότι θέλει έξτρα περιποίηση και φροντίδα. Θα πρέπει όχι, μόνο να είσαι συνεπής με το κομμωτήριό σου στο ραντεβού για τη ρίζα, αλλά και να κάνεις τακτικά μάσκες όπως και συχνή χρήση προϊόντων για διατήρηση χρώματος.

Αν είσαι έτοιμη για τη μεγάλη αλλαγή δες στο φωτογραφιό gallery, που ακολουθεί, τις πιο σέξι κοκκινομάλες του Hollywood.


Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι μπράτσα! Ο Chris Martin μετά τον χωρισμό με την Gwyneth Paltrow έφτιαξε ΤΟ σώμα