Η Sharon Stone κάνει άβαφτη γκριμάτσες στο φακό και βάζει κάτω όλες τις 20άρες της showbiz

Γωγώ Φούντα
Η Sharon Stone κάνει άβαφτη γκριμάτσες στο φακό και βάζει κάτω όλες τις 20άρες της showbiz

Αυτή η γυναίκα δε θα γεράσει ποτέ

Μερικοί άνθρωποι, που είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι σαν το παλιό καλό κρασί! Όσο μεγαλώνουν και ωριμάζουν, τόσο πιο λαμπεροί, σέξι και κουλ γίνονται, μιας και καταφέρνουν να αποδεχτούν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι, αφήνοντας πίσω, κόμπλεξ και ανασφάλειες.

Το πιο αντιπροσωπευτικό ίσως παράδειγμα τέτοιας γυναίκας στο Hollywood, είναι αναμφισβήτητα η Sharon Stone, η οποία μπορεί να έχει υπάρξει το απόλυτο sex symbol, αλλά όπως φαίνεται, το πέρασμα του χρόνου όχι μόνο δεν την τρομάζει αλλά τη γοητεύει κιόλας.

Η 56χρονη star λοιπόν, η οποία κατά την ταπεινή μας άποψη, είναι ακόμη πιο όμορφη και σέξι τώρα, απαθανατίστηκε στους δρόμους της California, την ώρα που έβγαινε από εστιατόριο με καλή της φίλη, και παρά το γεγονός ότι ήταν άβαφτη, απεριποίητη και φορούσε ό, τι πιο φαρδύ και αντιθηλυκό είχε βρει στην γκαρνταρόμπα της, δε δίστασε να ποζάρει στους paparazzi, και να κάνει διάφορες γκριμάτσες, δείχνοντας ότι όχι μόνο είναι ακομπλεξάριστη, αλλά ότι δεν την νοιάζει και καθόλου, να τη δουν οι θαυμαστές της όπως ακριβώς είναι στην καθημερινότητά της.

Δεν ξέρουμε τι κάνει και τι δεν κάνει στο πρόσωπό της, αλλά το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό και πάμε στοίχημα ότι πολλές 20άρες θα ήθελαν να έχουν τέτοιο δέρμα. Να τα λέμε κι αυτά!

Διαβάστε ακόμη:

MAD VMA 2014: Η λιποθυμία, η Στικούδη- Παναγιά μου (!) και αυτό που μας χάλασε πολύ

Η Natalie Portman έγινε... 50 ετών! Το εννοούμε