Γιατί δεν την αφήνετε; Η Jennifer Lopez θέλει να έρθει στη Μύκονο & κάνει on air παράπονα

Γιατί δεν την αφήνετε; Η Jennifer Lopez θέλει να έρθει στη Μύκονο & κάνει on air παράπονα

Μετά από αυτό την αγαπάμε ακόμα πιο πολύ!

Με την κυκλοφορία του νέου της album, AKA και του σούπερ σέξι video clip, First Love, η Jenny from the block είναι αυτή τη στιγμή η πλέον περιζήτητη παρουσία στη μουσική βιομηχανία.

Η 44χρονη star που συνεχίζει τις εμφανίσεις της στα αμερικανά τηλεοπτικά δίκτυα για να προωθήσει τo καινούριο της single έφερε την Ελλάδα στο προσκήνιο (λες και η νίκη της Εθνικής απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού δεν μας έχει βάλει πρώτη είδηση στα ξένα sites)! Η r&B τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο show, Live With Kelly & Michael και στα πλαίσια της εμφάνισης της κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση των δύο παρουσιαστών "ποιο μέρος του πλανήτη θέλει να επισκεφτεί που δεν έχει πάει ακόμα". Η Jennifer Lopez, που στο παρελθόν έχει έρθει στην Αθήνα, δίνοντας μία και μόνο συναυλία, χωρίς πολύ σκέψη είπε:

"Greece, Mykonos! Θα ήθελα πολύ να πάω και δεν έχω πάει ποτέ μέχρι τώρα. Ας πάμε! Τον Ιούλιο"! δήλωσε με μπόλικο ενθουσιασμό. Και ο παρουσιαστής που προφανώς κάτι ξέρει της απάντησε: "Να είσαι έτοιμη για πολλά πάρτι".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί!

Διαβάστε ακόμη:

Η Natalie Portman έγινε... 50 ετών! Το εννοούμε