Την έκοψε η πείνα: Διάσημο μοντέλο συνελήφθη επ αυτοφώρω να... κλέβει γλυκά

Γωγώ Φούντα
Την έκοψε η πείνα: Διάσημο μοντέλο συνελήφθη επ αυτοφώρω να... κλέβει γλυκά

Ούτε καν μία φρατζόλα ψωμί;

Νομίζετε ότι το να είσαι μοντέλο είναι μία εύκολη και επικερδής δουλειά; Ίσως και αν μην έχετε εντελώς άδικο, αν σκεφτεί κανείς ότι καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από φωτογραφίες της Kate Moss και της Gisele, με τα πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ τους, να κάνουν διακοπές σε πολυτελή θέρετρα.

Κι όμως, είναι και κάποιες συνάδελφοι των προαναφερθέντων, που δεν είναι ούτε τόσο πετυχημένες, ούτε και οικονομικά ευκατάστατες, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να... κλέψουν για να ζήσουν! Σύμφωνα λοιπόν με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η Mary Jean Conniff, αρκετά γνωστό μοντέλο, που έχει κάνει πασαρέλα για μεγάλους οίκους μόδας, συνελήφθη επ' αυτοφώρω σε μεγάλο super market του Manhattan, να κλέβει γλυκά, μπισκότα και διάφορα άλλα εδέσματα.

model

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το μοντέλο πλησίασε το ράφι με τα γλυκά, και άρχισε να βάζει στην τσέπη της κουτιά, χωρίς φυσικά να αντιλαμβάνεται ότι την παρακολουθούν. Παρόλα αυτά βέβαια, οι εργαζόμενοι του καταστήματος, δεν ήταν ιδιαιτέρως αυστηροί με την Conniff, καθώς όπως είπαν, φαινόταν να τα έχει μεγάλη ανάγκη.

Όπως και να έχει, η νεαρή κοπέλα δικάστηκε, και υποχρεώθηκε σε 24 ώρες κοινωνικής εργασίας. Ακόμη όμως και μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο δικηγόρος της δε σταματά να βροντοφωνάζει ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Ε καλά, δε σκότωσε κιόλας!

Διαβάστε ακόμη:

Retba: Η λίμνη που μοιάζει με... τσιχλόφουσκα

Αγχολυτικό! Εσύ τί θα έκανες αν σε χαστούκιζαν μπροστά στην κάμερα; (video)