Έτσι είναι τα κορίτσια της διπλανής πόρτας Anne Hathaway; Δεν μας πείθεις!

Γωγώ Φούντα
Έτσι είναι τα κορίτσια της διπλανής πόρτας Anne Hathaway; Δεν μας πείθεις!

Η διάσημη ηθοποιός μάλλον αποφάσισε ότι θέλει να είναι ντίβα

Γενικότερα δεν είναι και από τα πιο συμπαθή πλάσματα του Hollywood, και μπορούμε να σας απαριθμήσουμε πολλούς λόγους που να στηρίζουν την πεποίθηση αυτή, αλλά επειδή φοβόμαστε μήπως κατηγορηθούμε για εμπάθεια, επιλέγουμε τη σιωπή και αφήνουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους.

Η Anne Hathaway λοιπόν, αυτή την περίοδο, γυρίζει τη νέα της ταινία, The Intern, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Robert De Niro, και στα διαλείμματα των πολύωρων γυρισμάτων, εκεί που θα περίμενε κανείς να φέρεται σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, όπως επιμένει η ίδια πως είναι, κυκλοφορεί με ένα φουσκωτό κύριο ο οποίος της... κρατάει την ομπρέλα προκειμένου να προστατεύει την πάνλευκη επιδερμίδα της ενώ η ίδια κάνει τις βόλτες της.

Κάπως έτσι λοιπόν την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός, ντυμένη στα μαύρα να απολαμβάνει έναν πράσινο χυμό, προφανώς δυναμωτικό γιατί όπως όλες οι stars έτσι κι αυτή είναι σε αυστηρή δίαιτα και διατροφή. Και φυσικά ο φουσκωτός κύριος στο πλευρό της να την προστατεύει από τον βλαβερό και σατανικό ήλιο!

Υπήρξαν και κάποιες πόζες που κουβαλούσε η ίδια την ομπρέλα. Αλλά λογικά ο... κουβαλητής θα είχε πάει τουαλέτα!

Διαβάστε ακόμη:

O George Clooney έξαλλος για την πεθερά του! Δείτε την επιστολή που έγραψε για χάρη της