H Ηarper έγινε 3! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του πιο ζουμπουρλούδικου μωρού της showbiz

Γωγώ Φούντα
H Ηarper έγινε 3! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του πιο ζουμπουρλούδικου μωρού της showbiz

Ανυπομονούμε για τις φωτογραφίες από το πάρτι της

Πριν τρία χρόνια η Victoria Beckham απέκτησε αυτό που ίσως και να ήθελε περισσότερο στη ζωή της: Έπειτα από 3 γιους, είχε έρθει η στιγμή να έρθει στη ζωή της και η μονάκριβή της κόρη! Όχι ότι τα αγόρια της δεν τα αγαπάει, αποδεδειγμένα κιόλας, αλλά δεν είχε κρύψει ποτέ της την επιθυμία της να αποκτήσει ένα κοριτσάκι, και να του μεταδώσει, εκτός φυσικά από αγάπη, τη λατρεία της για την μόδα!

Κάτι που φυσικά έγινε αμέσως αντιληπτό, αφού η Harper Seven Beckham, από τους πρώτους μήνες της ζωής της, έγινε στόχος paparazzi και φωτογράφων, μιας και εκτός του ότι οι γονείς της είναι superstars, η μικρή αυτή, είναι πιο χαριτωμένη απ' όσο μπορεί να αντέξει και το μεγαλύτερο στραβόξυλο του κόσμου! Και ξέρετε κάτι; Εκτός από φουσκομαγουλίτσα με χειλάκι πετροκέρασο και στρουμπουλά μπρατσάκια, η κοπελιά το έχει τόσο πολύ με την πόζα, που δε δίστασε να βγάλει γλώσσα στους φωτογράφους, πολύ πριν μάθει να περπατάει, ενώ είμαστε σίγουροι ότι ήδη ξέρει ποιο είναι το καλό της το προφίλ!

Κι επειδή αυτό το μικρό πλασματάκι είναι δύσκολο να μην το αγαπήσεις, είπαμε να συγκεντρώσουμε τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της, έτσι για να της πούμε ένα χρόνια πολλά! Γιατί υποθέτουμε τα ακριβά δώρα, μάλλον θα της τα πάρουν οι γονείς της.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς νιώθει ο σύζυγος της Zoe Saldana, που ασχολείται με τον «πρώην» της Bradley Cooper;

Έτσι είναι τα κορίτσια της διπλανής πόρτας Anne Hathaway; Δεν μας πείθεις!