Τα μισά να μας έκανε! Η 44χρονη JLo θα κάνει την 23χρονη Miley να κλαίει με μαύρο δάκρυ

Γωγώ Φούντα
Τα μισά να μας έκανε! Η 44χρονη JLo θα κάνει την 23χρονη Miley να κλαίει με μαύρο δάκρυ

Kαι ένα video δωράκι

Η Miley Cyrus έγινε διάσημη για την προκλητική της συμπεριφορά, τις φωτογραφίες που τη δείχνουν να καπνίζει μαριχουάνα, τις σχεδόν γυμνές της εμφανίσεις, αλλά πάνω απ' όλα το twerking! Nαι είναι το γνωστό κούνημα των γοφών, το οποίο δημιούργησε δική του σχολή και έκανε γυναίκες, και άντρες ίσως, όλων των ηλικιών, να το... κουνάνε ασταμάτητα!

Κι όμως, εκεί που νομίζαμε ότι η Miley έχει την πρωτοκαθεδρία και είναι το... απόλυτο twerking, έρχεται η κάτι παραπάνω από 20 χρόνια μεγαλύτερή της Jennifer Lopez να της δείξει τι εστί βερίκοκο! Η λατίνα star λοιπόν, εμφανίστηκε σε show ραδιοφωνικού σταθμού, και κυριολεκτικά τα έδωσε όλα.

Εμφανώς αδυνατισμένη, διατηρώντας φυσικά τις διάσημες καμπύλες της, η JLo το κούνησε άνευ προηγουμένου, κάνοντας την Miley να θέλει να σκίσει τα πτυχία της και φυσικά να εγκαταλείψει το άθλημα μια και καλή.

Τώρα εδώ που τα λέμε, η Jennifer όσο να πεις το έχει περισσότερο. Έχει και τον κατάλληλο σωματότυπο, και την καταγωγή. Ας αφήσει λοιπόν η Miley το άθλημα γι' αυτούς που μπορούν κι ας πάει να γράψει κανά τραγουδάκι.

Διαβάστε ακόμη:

Eva Mendes- Ryan Gosling: Οι πρώην, η γνωριμία, η εγκυμοσύνη

Να πέφτουν τα στοιχήματα: Πόσες μέρες έχουν περάσει μαζί η Kim & ο Kanye μετά το γάμο;