Οι εγκυμονούσες όλου του κόσμου κατά της Kim Κardashian! Τι είπε και τις εξόργισε;

Γωγώ Φούντα
Οι εγκυμονούσες όλου του κόσμου κατά της Kim Κardashian! Τι είπε και τις εξόργισε;

Για ακόμη μία φορά κοτσάνες εκτοξεύτηκαν από το στοματάκι της

Εντάξει δεν είπαμε ποτέ ότι η Kim Kardashian είναι από τις πιο συμπαθείς και γλυκές παρουσίες της showbiz, αλλά και μόνο το γεγονός ότι είναι γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ότι δεν είναι και το πρώτο μυαλό, θα έπρεπε να διεκδικεί, και να κερδίζει επάξια μια πιο επιεική αντιμετώπιση των όσων λέει και κάνει.

Για παράδειγμα, σε πρόσφατη συνέντευξη, της ζητήθηκε να μοιραστεί με τις αναγνώστριες του περιοδικού Elle, τα δικά της στιλιστικά μυστικά για εγκύους. Η Kim λοιπόν, σε μία προσπάθεια να κάνει χιούμορ, απάντησε: «Προτείνω να κρύβονται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και να μην έχουν κανένα απολύτως στιλ», απάντησε και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Αν μπορείτε να κρυφτείτε κάντε το! Κλειστείτε στο σπίτι μέχρι να γεννήσετε, συμπλήρωσε για να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Η αδερφή της Khloe, η οποία ήταν και αυτή παρούσα στη συνέντευξη, όπως και η τρίτη της παρέας-εγκυμονούσα- Kourtney, προσπάθησε να τα συμμαζέψει κάπως λέγοντας: «Εντάξει αυτό δεν είναι πρακτικό, δώσε μία διαφορετική απάντηση», για να συνεχίσει η Kim να εκτοξεύει τα τούβλα της: «Αυτή είναι η πραγματική μου άποψη. Φορέστε τεράστιες κουβέρτες»!

Όπως αντιλαμβάνεστε φυσικά, οι απανταχού εγκυμονούσες άστραψαν και βρόντηξαν και τα έβαλαν με την Kim με την ίδια, προφανώς έπειτα από παρότρυνση των πιο λογικών της οικογένειας, να απολογείται μέσω twitter: «Τελικά μάλλον δεν μπορείς να κάνεις χιούμορ σε μία συνέντευξη. Ρωτήθηκα για tips κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και απλά έκανα ένα αστείο και πρότεινα να ρωτήσουν την Kourtney που είναι ειδική σε αυτά. Μου φαίνεται πως πρέπει να βιντεοσκοπώ τις συνεντεύξεις μου για να δείτε με τι τρόπο λέω ό, τι λέω», είπε η reality star.

Bρε Kim μου, αφού δε σου κόβει να κάνεις λεπτό και πετυχημένο χιούμορ, γιατί δεν μένεις στα βασικά;

Διαβάστε ακόμη:

Ποια βραβευμένη με Emmy ηθοποιός πουλά λεμονάδες για να βγάλει χρήματα;

«Tα οπίσθιά μου είναι σαν τυρί-κρέμα»! H θαρραλέα star μιλάει για χαλάρωση και κυτταρίτιδα