Ξεχάστε όσα ξέρατε! Αυτός είναι Ο ΓΑΜΟΣ του καλοκαιριού

Γωγώ Φούντα
Ξεχάστε όσα ξέρατε! Αυτός είναι Ο ΓΑΜΟΣ του καλοκαιριού

Mόλις διαβάσαμε την είδηση, άστραψε το μάτι μας

Και πάνω που λέγαμε ότι κλείσαμε με τους γάμους του καλοκαιριού και ότι όποιος παντρεύτηκε παντρεύτηκε, έρχεται αυτή η είδηση και πώς να το πούμε... μας συντάραξε το είναι! Όχι ότι αμφισβητήσαμε ποτέ τον έρωτα αυτό, αλλά γιατί όλα έγιναν τόσο γρήγορα, που μας φαίνεται σαν χθες όταν τα 2 αυτά πιτσουνάκια, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους!

Κυρίες και κύριοι ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε ότι ο Sean Penn θα το πάρει το κορίτσι και μάλιστα στη γενέτειρά του τη Νότια Αφρική! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός και η επίσης διάσημη και καλλονή Charlize Theron, αποφάσισαν να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι, συνδυάζοντας την παραμονή τους στον τόπο καταγωγής της... μέλλουσας νύφης, με τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας.

Το σενάριο γίνεται ακόμα πιο... ειδυλλιακό, καθώς αμέσως μετά σκοπεύουν να υιοθετήσουν ακόμη ένα παιδάκι, ώστε ο 2χρονος Jackson να έχει παρέα. Για την ώρα πάντως, το διάσημο ζεύγος, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη των γυρισμάτων του The Last Face, όπου ο Sean θα σκηνοθετήσει την καλή του μαζί με το Javier Bardem.

Ένα πράγμα θα θέλαμε: Να βγούμε έτσι μια φορά για μπυρίτσα με τους Charlize-Sean και Javier-Penelope, κάπου εκεί στη Νότια Αφρική. Α και να τους ευχηθούμε η ζωή τους να γίνει ακόμη πιο τέλεια απ' ότι είναι! Αν γίνεται φυσικά...

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός 61χρονος θρύλος του Hollywood, αυτή 31χρονη αθλήτρια: Μόλις αρραβωνιάστηκαν! (φωτος)