H Beyoncé … διέρρευσε το teaser του πολυαναμενόμενου «50 Shades of Grey»

H Beyoncé … διέρρευσε το teaser του πολυαναμενόμενου «50 Shades of Grey»

Θα αντέξετε να μην το δείτε;

Η αγαπημένη Beyoncé έκανε ένα αναπάντεχο δώρο στους απανταχού σινεφίλ, δίνοντας πριν λίγες ώρες μια πολύ μικρή γεύση από την ταινία που αναμένεται να «σπάσει» τα ταμεία και φυσικά, δεν είναι άλλη από την κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου μέρους της μυθιστορηματικής τριλογίας, «50 Shades of Grey».


Η πασίγνωστη ποπ σταρ που θα καλύψει με την μελωδική φωνή της τη μουσική επένδυση του έργου, «ανέβασε» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώτο teaser της ταινίας, το οποίο μπορεί να κρατάει μόλις λίγα δευτερόλεπτα, όμως καταφέρνει να μας μεταφέρει αρκετά την ερωτική ατμόσφαιρα της υπόθεσης. Η ταινία που αμέτρητοι φανς περιμένουν εναγωνίως να βγει επιτέλους στη μεγάλη οθόνη, έχει προγραμματιστεί να κάνει την πολυσυζητημένη πρεμιέρα της τον Φεβρουάριο του 2015 και συγκεκριμένα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.


Η εταιρεία παραγωγής αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα την ερχόμενη Πέμπτη το επίσημο trailer, όποτε και θα μπορέσουμε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Υπομονή λοιπόν μέχρι τότε! Προς το παρόν, μπορείτε να βγάλετε τα πρώτα συμπεράσματα παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε ακόμη:

O μπαμπάς & η μαμά! Ποιος διάσημος ηθοποιός τύπωσε σε T-shirt τη ζωγραφιά της κόρης του;

«Έσβησε» το αστέρι του Χόλυγουντ, James Garner