Ξεχάστε τη γλυκιά Kim: Αυτή τη φορά θα βγάλει το μαλλί της Kendall τρίχα τρίχα

Γωγώ Φούντα
Ξεχάστε τη γλυκιά Kim: Αυτή τη φορά θα βγάλει το μαλλί της Kendall τρίχα τρίχα

Η 18χρονη πρόδωσε την μεγάλη της αδερφή

Ξέρεις τι είναι να είσαι η Kim Kardashian να έχεις κάνει τόσο κόπο για να δείχνεις και να είσαι τέλεια, με τη συμμετοχή φυσικά και του χειρουργικού νυστεριού, και τελικά να σου κλέβει τη δόξα η 18χρονη αδερφή σου, η οποία δεν έχει προσπαθήσει και πολύ για να κάνει τον κόσμο να ασχολείται μαζί της, γιατί αυτό συμβαίνει από την πρώτη στιγμή της γέννησής της;

Αν εσείς δεν έχετε ιδέα πως μπορεί να είναι η παραπάνω κατάσταση, η Kim ξέρει και μάλιστα πολύ καλά, μιας και έχει νιώσει την απόρριψη στο πετσί της, ειδικά από τη στιγμή που η Kendall Jenner άρχισε να κάνει καριέρα στο modeling, και ιδιαιτέρως επιτυχημένα μάλιστα.

Και μπορεί η Kim τόσο καιρό να έκανε υπομονή και να έδινε τόπο στην οργή, αλλά αυτή τη φορά η σχέση της με την μικρότερη αδερφή της μαλλον θα κλονιστεί για τα καλά. Ο λόγος; Η Kendall λοιπόν, εθεάθη σε φιλανθρωπικό event το Σάββατο, να τα λέει με την Paris Hilton!

Aν αυτό δεν θα σας εντυπωσιάζει, να σας ενημερώσουμε, ότι Kim και Paris έχουν υπάρξει κολλητές, με τη φιλία τους να τελειώνει, όταν η ξανθιά κληρονόμος είπε για τη φίλη της, ότι είναι αηδιαστική και πως τα οπίσθιά της μοιάζουν με σκουπιδοσακούλα γεμάτη τυρί cottage!

Mετά από αυτό φυσικά, οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν, η Paris ζήτησε συγνώμη αλλά το κακό είχε ήδη γίνει! Άραγε τώρα που βλέπει την αδερφούλα της να κάνει παρέα με την πρώην κολλητή της πώς νιώθει;

Διαβάστε ακόμη:

O μπαμπάς & η μαμά! Ποιος διάσημος ηθοποιός τύπωσε σε T-shirt τη ζωγραφιά της κόρης του;

Ποιο διάσημο ζευγάρι δεν... κρατιέται; Δείτε τους σε στιγμές πάθους στη θάλασσα