Δείτε την Alessandra Ambrosio να «εκδίδεται» σε φαβέλα του Ρίο

Γωγώ Φούντα
Δείτε την Alessandra Ambrosio να «εκδίδεται» σε φαβέλα του Ρίο

Από τις πιο προκλητικές εικόνες που είδαμε τελευταία

Ως γνωστόν, η οικονομική κρίση δεν έχει στρογγυλοκαθίσει μόνο στην Ελλάδα, αλλά έχει επηρεάσει αμέτρητες χώρες και φυσικά εκατομμύρια κατοίκους σε όλο τον κόσμο. Και μπορεί να θεωρούμε, ότι στους πλούσιους και διάσημους δεν καίγεται καρφάκι, μιας και εξακολουθούν να ξοδεύουν αστρονομικά ποσά για τις προσωπικές τους ανάγκες, υπάρχει όμως και μία κυρία, η οποία συγκεντρώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αλλά η ανάγκη την έριξε στο... αρχαιότερο των επαγγελμάτων.

Η Alessandra Ambrosio λοιπόν, μπορεί να είναι κούκλα, διάσημη, πετυχημένη, ζάμπλουτη και μητέρα 2 παιδιών, αλλά δε δίστασε να πάει μέχρι την πατρίδα της, τη Βραζιλία φυσικά, να φορέσει τα ελάχιστα, και να τριγυρνά στις φαβέλες γλύφοντας προκλητικά ένα κόκκινο γλειφιτζούρι!

Όλα αυτά φυσικά, όπως υποψιαζόμαστε αντιληφθήκατε, είναι για τις ανάγκες της φωτογράφισης του supermodel, για το τελευταίο τεύχος της Vogue, στην οποία πραγματοποιεί μία επιστροφή στις ρίζες, με άκρως προκλητικές πόζες και ντύσιμο, προκαλώντας αμέτρητες αντιδράσεις, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα.

Εμάς πάντως το αποτέλεσμα δεν μας φαίνεται κακόγουστο. Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη:

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Κόκλα στο Queen.gr μετά την είδηση του χωρισμού του!

H Beyoncé ... διέρρευσε το teaser του πολυαναμενόμενου «50 Shades of Grey»