«Έχω κοιμηθεί με πολλούς άντρες από το χώρο»: Επιτέλους και κάποια που το παραδέχεται

Γωγώ Φούντα
«Έχω κοιμηθεί με πολλούς άντρες από το χώρο»: Επιτέλους και κάποια που το παραδέχεται

Δυστυχώς η συνέχεια δεν είναι τόσο εντυπωσιακή

Yπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι όταν εμπλακείς με τα καλλιτεχνικά, θα πρέπει να περάσεις από πολλά κρεβάτια προκειμένου να πετύχεις, σε μία προσπάθεια να εξηγηθεί φυσικά η έντονη παρουσία φελλών στην τηλεόραση, την υποκριτική και το τραγούδι. Με λίγα λόγια δηλαδή, κάνεις sex και παίρνεις εκπομπή ή υπογράφεις δισκογραφικό συμβόλαιο.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι αυτά είναι πεποιθήσεις μεγαλύτερων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν για τη showbiz την εικόνα της ζούγκλας όπου επικρατεί το, ο θάνατός σου η ζωή μου. Και μπορεί για να πετύχεις, να μην αρκεί το ταλέντο, αλλά να χρειάζονται κι άλλα πράγματα, όπως καλές δημόσιες σχέσεις, αλλά έρχεται και μία superstar να τα ανατρέψει όλα, και να μας δώσει τη δική της οπτική των πραγμάτων.

Η Lana Del Rey λοιπόν, μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, με τίτλο F****d My Way Up To The Top και όπως και η ίδια ο τίτλος είναι κάπως... βιωματικός: «Έχω κοιμηθεί με πολλούς άντρες του χώρου, οι οποίοι είχαν τη δύναμη να με βοηθήσουν, όπως ο Marilyn Manson και ο Axl Rose αλλά τελικά κανείς τους δεν το έκανε, κάτι που φυσικά με ενόχλησε», λέει άνευ ντροπής η διάσημη τραγουδίστρια.

Κακομοίρα Lana. Εμ έδωσες ψυχή και... σώμα, εμ όλοι τελικά σε γείωσαν και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο. Συγνώμη αλλά και μόνο που το λες, κάνεις τον ίδιο σου τον εαυτό ρεζίλι. Κακομοίρα Lana.

Διαβάστε ακόμη:

Θέμος Αναστασιάδης: Δύσκολες ώρες για την οικογένειά του

Τί είπαν στον γιο του Cristiano Ronaldo όταν ρώτησε για τη μητέρα του