Ο κύριος αυτός εξελίχθηκε, όχι σε μεγάλο αθλητή, αλλά σε star του Hollywood.Σας λέει κάτι;

Γωγώ Φούντα
Ο κύριος αυτός εξελίχθηκε, όχι σε μεγάλο αθλητή, αλλά σε star του Hollywood.Σας λέει κάτι;

Mωρέ σαν ποιον μοιάζει;

Συνηθίζουν να λένε, ότι όταν κάτι σου αρέσει πάρα πολύ, καλό θα ήταν να το κυνηγάς όσο περισσότερο μπορείς. Εμείς λοιπόν στην προκειμένη έχουμε να πούμε, ότι ακόμα κι αν κάτι το αγαπάς, αν δε σε αγαπάει εξίσου, καλό θα ήταν να το αφήνεις και να θέτεις άλλους στόχους, με τους οποίους θα έχεις καλύτερη τύχη.

Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Jason Statham ο οποίος δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα με την κινηματογραφική του καριέρα. Ωστόσο, πολύ πριν ασχοληθεί με το σινεμά, ο σκληρός του Hollywood ήταν παιδί του... νερού!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, ο διάσημος ηθοποιός, ασχολήθηκε, και μάλιστα επαγγελματικά με το άθλημα των καταδύσεων, εκπροσωπώντας την Μεγάλη Βρετανία σε αρκετούς αγώνες. Ωστόσο, αν κρίνουμε από τις θέσεις που καταλάμβανε, και το γενικότερο στυλ, έχουμε να πούμε ότι μάλλον οι ταινίες του πηγαίνουν περισσότερο!

Πάντως, ένα video που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μπορεί να δείχνει το μακρινό 1990 τον Statham να κάνει τις βουτιές του, αλλά έδωσε την ευκαιρία και τις θαυμάστριές του να τον... δουν με μαλλιά! Μώρε ας βάλει και ράστα, και πάλι κούκλος θα είναι!

Διαβάστε ακόμη:

Κάνει ζέστη ή αυτά τα αγόρια είναι ΚΑΥΤΑ; Η λίστα με τα hot bodies του καλοκαιριού

Νομίζετε ότι η Helen Mirren γυμνάζεται με τις ώρες για να έχει αυτό το κορμί στα 69 της;