Τον επισκέφτηκε στα γυρίσματα της ταινίας του και λίγο έλειψε να πλακωθούν

Γωγώ Φούντα
Τον επισκέφτηκε στα γυρίσματα της ταινίας του και λίγο έλειψε να πλακωθούν

Αυτό που λέμε το αλατοπίπερο σε μία σχέση

Λένε ότι το αλατοπίπερο σε μία σχέση είναι οι τρακωμοί, οι ζήλιες και οι διαφωνίες και αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν πολύ καλά, οι Bradley Cooper και Suki Waterhouse, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και σέξι ζευγάρια του Hollywood!

Όσο όμως αγαπημένοι κι αν είναι, έρχονται κάποιες στιγμές, που τα νεύρα παίρνουν τη θέση της κατανόησης και της συμπάθειας, με αποτέλεσμα ομηρικούς καυγάδες και μάλιστα μπροστά σε πάρα πολλούς αμήχανους θεατές.

Η Suki λοιπόν επισκέφτηκε το Bradley στα γυρίσματα της νέας του ταινίας Adam Jones και όπως εξελίχθηκε το πράγμα καλύτερα να μην το είχε κάνει. Διότι εκεί που ο Bradley σε ένα από τα διαλείμματα ένας καυγάς άνευ λόγου και αιτίας ξεκίνησε, με το φακό των paparazzi να παίρνει φωτιά και τα υπόλοιπα μέλη του σετ να μην ξέρουν τι να κάνουν.

Πάντως έχουμε να πούμε, ότι το δίκιο στην προκειμένη μάλλον το είχε ο διάσημος ηθοποιός, αν κρίνουμε και από τη στάση του σώματος. Ωστόσο, όσο μπινελίκι κι αν έπεσε, στη συνέχεια τα πιτσουνάκια έφυγαν μαζί οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά! Bradley δείξει λίγη κατανόηση γιατί η Suki, είναι απλά ένα... παιδί!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το νέο και πιο sexy διάσημο ζευγάρι που έχουμε δει!

Γιατί ο Freddie Prinze Jr. βρίζει με τα χειρότερα λόγια τον Kiefer Sutherland ;