Γιατί ο Ουγγαρέζος είπε όχι σε συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου;

Γιατί ο Ουγγαρέζος είπε όχι σε συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου;

Όλο το παρασκήνιο!

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να ετοιμάζεται ή να βρίσκετε ήδη σε διακοπές όμως στα κανάλια επικρατεί οργασμός δουλειάς. Τα τηλέφωνα και οι επαφές για τις μεταγραφές παρουσιαστών δεν έχουν ηρεμίσει ούτε λεπτό και όλο και περισσότερες πληροφορίες αρχίζουν και διαρρέουν

Μια από αυτές που είδαν το φως αφορά την πρόταση συνεργασίας που έγινε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών του Alpha, Ζήνα Κουτσελίνη υπήρξε ιδιαίτερα γενναιόδωρη στην προσφορά που έκανε στο Δημήτρη Ουγγαρέζο. Και αρκετά χρήματα και πολύ καλό συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας και καθημερινή εκπομπή μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπουλου. Κι όμως σε μια τέτοια δελεαστική πρόταση ο Δημήτρης είπε όχι.

Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε σε δικούς του ανθρώπους ότι δεν μπορεί να πάρει εύκολα την απόφαση ν' αλλάξει κανάλι και να αφήσει το Mega, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που ισχυρίζονται ότι οι λόγοι είναι πιο προσωπικοί και ότι δεν θα ήθελε να βρεθεί συμπαρουσιαστής σε μια εκπομπή που η παρουσιάστρια θα συγκεντρώσει όλη την προσοχή πάνω της.

Και ενώ το μέλλον του Δημήτρη ακόμη διαφαίνεται θολό, μια και όπως ακούγεται δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο πρωινό του Mega, η ευκαιρία για μια νέα καριέρα στον Alpha πέταξε.